INDIGO SOFTWARE SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • INDIGO SOFTWARE SA
Private companiesBusiness Services • INDIGO SOFTWARE SA

Contactgegevens INDIGO SOFTWARE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDIGO SOFTWARE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDIGO SOFTWARE SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Wiertzstraat 50,1050, België

Telefoon (phone): 02 230 35 94 02 230 35 94

Fax (fax): 02 280 26 76 02 280 26 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDIGO SOFTWARE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDIGO SOFTWARE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDIGO SOFTWARE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDIGO SOFTWARE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDIGO SOFTWARE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDIGO SOFTWARE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDIGO SOFTWARE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDIGO SOFTWARE SA
Products information INDIGO SOFTWARE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01235107421
Ondernemingsnummer: 5516204833
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INDIGO SOFTWARE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDIGO SOFTWARE SA
(Get full report from official database of BE for INDIGO SOFTWARE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDIGO SOFTWARE SA
Addition kinds of activities for INDIGO SOFTWARE SA

172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
13890205. Survey wells | Surveying wells
16290400. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
37289902. Stranden, vliegtuigen | Beaching gear, aircraft
76990605. Scheepsboiler en tankreiniging en reparatie, aannemers | Ship boiler and tank cleaning and repair, contractors
80110519. Radioloog | Radiologist

Werken bij INDIGO SOFTWARE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDIGO SOFTWARE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDIGO SOFTWARE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDIGO SOFTWARE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van INDIGO SOFTWARE SA in sociale netwerken
Look for responds of INDIGO SOFTWARE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDIGO SOFTWARE SA. Laat een reactie achter voor INDIGO SOFTWARE SA. INDIGO SOFTWARE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDIGO SOFTWARE SA. Leave a respond for INDIGO SOFTWARE SA. INDIGO SOFTWARE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDIGO SOFTWARE SA op de google maps. Adres en contacten INDIGO SOFTWARE SA
Location of INDIGO SOFTWARE SA on the google maps. Address and contacts of INDIGO SOFTWARE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come INDIGO SOFTWARE SA INDIGO SOFTWARE SA: DIVA EVENTS SPRL | Animmo BVBA | Gebroeders De Rycke N.V. | Van Den Hole N.V. | New Mind

Other related companies as INDIGO SOFTWARE SA: DIVA EVENTS SPRL | Animmo BVBA | Gebroeders De Rycke N.V. | Van Den Hole N.V. | New Mind

INDIGO SOFTWARE SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is INDIGO SOFTWARE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01235107421. Het bedrijf INDIGO SOFTWARE SA bevindt zich op het adres: Wiertzstraat 50,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 882,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INDIGO SOFTWARE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INDIGO SOFTWARE SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDIGO SOFTWARE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDIGO SOFTWARE SA, openstaande posities, locatie van INDIGO SOFTWARE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INDIGO SOFTWARE SA is a company, that was registered 1993 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is INDIGO SOFTWARE SA, company assigned to the tax number BE01235107421. The company INDIGO SOFTWARE SA is located at the address: Wiertzstraat 50,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 882,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INDIGO SOFTWARE SA were not found.
The main activity of INDIGO SOFTWARE SA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INDIGO SOFTWARE SA is not available. You also can look at reviews of INDIGO SOFTWARE SA, open positions, location of INDIGO SOFTWARE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDIGO SOFTWARE SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDIGO SOFTWARE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDIGO SOFTWARE SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDIGO SOFTWARE SA, employees, financial statistics.