VANDEBROEK-INTERIEUR NV

Contactgegevens VANDEBROEK-INTERIEUR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEBROEK-INTERIEUR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEBROEK-INTERIEUR NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Hellebeemden 7,3500, België

Telefoon (phone): 011 27 09 92 011 27 09 92

Fax (fax): 011 27 08 50 011 27 08 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEBROEK-INTERIEUR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEBROEK-INTERIEUR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEBROEK-INTERIEUR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEBROEK-INTERIEUR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEBROEK-INTERIEUR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEBROEK-INTERIEUR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEBROEK-INTERIEUR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEBROEK-INTERIEUR NV
Products information VANDEBROEK-INTERIEUR NV

BTW identificatienummer (tax): BE04842468261
Ondernemingsnummer: 2687774658
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VANDEBROEK-INTERIEUR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEBROEK-INTERIEUR NV
(Get full report from official database of BE for VANDEBROEK-INTERIEUR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEBROEK-INTERIEUR NV
Addition kinds of activities for VANDEBROEK-INTERIEUR NV

354106. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
50529902. Nonmetallische mineralen en concentraten | Nonmetallic minerals and concentrate
51699906. explosieven | Explosives
59410503. Windsurfen en zeilboten | Windsurfing and sailboarding equipment

Werken bij VANDEBROEK-INTERIEUR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEBROEK-INTERIEUR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEBROEK-INTERIEUR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEBROEK-INTERIEUR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van VANDEBROEK-INTERIEUR NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDEBROEK-INTERIEUR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEBROEK-INTERIEUR NV. Laat een reactie achter voor VANDEBROEK-INTERIEUR NV. VANDEBROEK-INTERIEUR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEBROEK-INTERIEUR NV. Leave a respond for VANDEBROEK-INTERIEUR NV. VANDEBROEK-INTERIEUR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEBROEK-INTERIEUR NV op de google maps. Adres en contacten VANDEBROEK-INTERIEUR NV
Location of VANDEBROEK-INTERIEUR NV on the google maps. Address and contacts of VANDEBROEK-INTERIEUR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEBROEK-INTERIEUR NV VANDEBROEK-INTERIEUR NV: Teughels Y | Renovarts SPRL | Goovaerts BVBA | Sadu Abrasives | Rema nv

Other related companies as VANDEBROEK-INTERIEUR NV: Teughels Y | Renovarts SPRL | Goovaerts BVBA | Sadu Abrasives | Rema nv

VANDEBROEK-INTERIEUR NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEBROEK-INTERIEUR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04842468261. Het bedrijf VANDEBROEK-INTERIEUR NV bevindt zich op het adres: Hellebeemden 7,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 245,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VANDEBROEK-INTERIEUR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDEBROEK-INTERIEUR NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEBROEK-INTERIEUR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEBROEK-INTERIEUR NV, openstaande posities, locatie van VANDEBROEK-INTERIEUR NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDEBROEK-INTERIEUR NV is a company, that was registered 1988 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is VANDEBROEK-INTERIEUR NV, company assigned to the tax number BE04842468261. The company VANDEBROEK-INTERIEUR NV is located at the address: Hellebeemden 7,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 245,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VANDEBROEK-INTERIEUR NV were not found.
The main activity of VANDEBROEK-INTERIEUR NV is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEBROEK-INTERIEUR NV is not available. You also can look at reviews of VANDEBROEK-INTERIEUR NV, open positions, location of VANDEBROEK-INTERIEUR NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEBROEK-INTERIEUR NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEBROEK-INTERIEUR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEBROEK-INTERIEUR NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEBROEK-INTERIEUR NV, employees, financial statistics.