Goovaerts BVBA

Contactgegevens Goovaerts BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goovaerts BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goovaerts BVBA

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Kluitingstraat 72,1800, België

Telefoon (phone): 02 251 37 22 02 251 37 22

Fax (fax): 02 251 37 22 02 251 37 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goovaerts BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goovaerts BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goovaerts BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goovaerts BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goovaerts BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goovaerts BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goovaerts BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goovaerts BVBA
Products information Goovaerts BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08186706542
Ondernemingsnummer: 1830841064
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Goovaerts BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goovaerts BVBA
(Get full report from official database of BE for Goovaerts BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goovaerts BVBA
Addition kinds of activities for Goovaerts BVBA

616200. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
26720100. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
32119901. Antiekglas | Antique glass
48129902. Paging diensten | Paging services
51990409. dekzeilen | Tarpaulins
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
83220700. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped

Werken bij Goovaerts BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goovaerts BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goovaerts BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goovaerts BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Goovaerts BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Goovaerts BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goovaerts BVBA. Laat een reactie achter voor Goovaerts BVBA. Goovaerts BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goovaerts BVBA. Leave a respond for Goovaerts BVBA. Goovaerts BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goovaerts BVBA op de google maps. Adres en contacten Goovaerts BVBA
Location of Goovaerts BVBA on the google maps. Address and contacts of Goovaerts BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Goovaerts BVBA Goovaerts BVBA: Adriaenssens B | Orientaal-Centrum voor Oosterse Talen en Culturen | Medipage S.A. | Gobert, Francois | lesire erik

Other related companies as Goovaerts BVBA: Adriaenssens B | Orientaal-Centrum voor Oosterse Talen en Culturen | Medipage S.A. | Gobert, Francois | lesire erik

Goovaerts BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is Goovaerts BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186706542. Het bedrijf Goovaerts BVBA bevindt zich op het adres: Kluitingstraat 72,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Goovaerts BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goovaerts BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goovaerts BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goovaerts BVBA, openstaande posities, locatie van Goovaerts BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goovaerts BVBA is a company, that was registered 1999 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is Goovaerts BVBA, company assigned to the tax number BE08186706542. The company Goovaerts BVBA is located at the address: Kluitingstraat 72,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Goovaerts BVBA were not found.
The main activity of Goovaerts BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Goovaerts BVBA is not available. You also can look at reviews of Goovaerts BVBA, open positions, location of Goovaerts BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goovaerts BVBA, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goovaerts BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goovaerts BVBA, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goovaerts BVBA, employees, financial statistics.