TWIN DESIGN BVBA

Contactgegevens TWIN DESIGN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TWIN DESIGN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TWIN DESIGN BVBA

Regio (region): Temse, België

Adres (address): Hoogkamerstraat 80A,9140, België

Telefoon (phone): 03 771 59 69 03 771 59 69

Fax (fax): 03 771 58 07 03 771 58 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TWIN DESIGN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TWIN DESIGN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TWIN DESIGN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TWIN DESIGN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TWIN DESIGN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TWIN DESIGN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TWIN DESIGN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TWIN DESIGN BVBA
Products information TWIN DESIGN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05014129638
Ondernemingsnummer: 6174011230
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in TWIN DESIGN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TWIN DESIGN BVBA
(Get full report from official database of BE for TWIN DESIGN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TWIN DESIGN BVBA
Addition kinds of activities for TWIN DESIGN BVBA

2023. Droge, gecondenseerde, verdampte producten | Dry, condensed, evaporated products
102101. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
592100. Drankwinkels | Liquor stores
32550200. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
39490207. Kunstenen, vissen: kunstmatig | Lures, fishing: artificial
50949905. Zilverwerk of Plated Ware | Silverware or plated ware
51449904. Pluimvee: levend, gekleed of bevroren (niet verpakt) | Poultry: live, dressed or frozen (unpackaged)
52110000. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
59990801. Landbouwmachines, nec | Farm machinery, nec

Werken bij TWIN DESIGN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TWIN DESIGN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TWIN DESIGN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TWIN DESIGN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van TWIN DESIGN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TWIN DESIGN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TWIN DESIGN BVBA. Laat een reactie achter voor TWIN DESIGN BVBA. TWIN DESIGN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TWIN DESIGN BVBA. Leave a respond for TWIN DESIGN BVBA. TWIN DESIGN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TWIN DESIGN BVBA op de google maps. Adres en contacten TWIN DESIGN BVBA
Location of TWIN DESIGN BVBA on the google maps. Address and contacts of TWIN DESIGN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TWIN DESIGN BVBA TWIN DESIGN BVBA: Plantin BVBA | Adviesburo voor Tuin & Landschap | Lux Green SA | ACTION BRONZAGE & FITNESS | Treco N.V.

Other related companies as TWIN DESIGN BVBA: Plantin BVBA | Adviesburo voor Tuin & Landschap | Lux Green SA | ACTION BRONZAGE & FITNESS | Treco N.V.

TWIN DESIGN BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Temse, België. De volledige naam van het bedrijf is TWIN DESIGN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014129638. Het bedrijf TWIN DESIGN BVBA bevindt zich op het adres: Hoogkamerstraat 80A,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TWIN DESIGN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TWIN DESIGN BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TWIN DESIGN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TWIN DESIGN BVBA, openstaande posities, locatie van TWIN DESIGN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TWIN DESIGN BVBA is a company, that was registered 2017 in Temse region, Belgium. Full name of company is TWIN DESIGN BVBA, company assigned to the tax number BE05014129638. The company TWIN DESIGN BVBA is located at the address: Hoogkamerstraat 80A,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TWIN DESIGN BVBA were not found.
The main activity of TWIN DESIGN BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TWIN DESIGN BVBA is not available. You also can look at reviews of TWIN DESIGN BVBA, open positions, location of TWIN DESIGN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TWIN DESIGN BVBA, Temse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TWIN DESIGN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TWIN DESIGN BVBA, Temse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TWIN DESIGN BVBA, employees, financial statistics.