ACTION BRONZAGE & FITNESS

Contactgegevens ACTION BRONZAGE & FITNESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION BRONZAGE & FITNESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION BRONZAGE & FITNESS

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Edmond Machtenssquare 1,1080, België

Telefoon (phone): 02 410 68 18; 02 410 36 49 02 410 68 18; 02 410 36 49

Fax (fax): +32 (11) 944-16-87 +32 (11) 944-16-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION BRONZAGE & FITNESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION BRONZAGE & FITNESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION BRONZAGE & FITNESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION BRONZAGE & FITNESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION BRONZAGE & FITNESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION BRONZAGE & FITNESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION BRONZAGE & FITNESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION BRONZAGE & FITNESS
Products information ACTION BRONZAGE & FITNESS

BTW identificatienummer (tax): BE02827575683
Ondernemingsnummer: 2246124267
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ACTION BRONZAGE & FITNESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION BRONZAGE & FITNESS
(Get full report from official database of BE for ACTION BRONZAGE & FITNESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION BRONZAGE & FITNESS
Addition kinds of activities for ACTION BRONZAGE & FITNESS

20860301. Koolzuurhoudende dranken, nonalcoholic: pkged. | Carbonated beverages, nonalcoholic: pkged. in cans, bottles
32720205. Meter dozen, beton | Meter boxes, concrete
32720402. Open haarden, beton | Fireplaces, concrete
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
35429910. Magnetische vormende machines | Magnetic forming machines
35520212. Shuttles voor textiel weven | Shuttles for textile weaving
38260700. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing

Werken bij ACTION BRONZAGE & FITNESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION BRONZAGE & FITNESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION BRONZAGE & FITNESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Junior accountant (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van ACTION BRONZAGE & FITNESS in sociale netwerken
Look for responds of ACTION BRONZAGE & FITNESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. Laat een reactie achter voor ACTION BRONZAGE & FITNESS. ACTION BRONZAGE & FITNESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION BRONZAGE & FITNESS. Leave a respond for ACTION BRONZAGE & FITNESS. ACTION BRONZAGE & FITNESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION BRONZAGE & FITNESS op de google maps. Adres en contacten ACTION BRONZAGE & FITNESS
Location of ACTION BRONZAGE & FITNESS on the google maps. Address and contacts of ACTION BRONZAGE & FITNESS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION BRONZAGE & FITNESS ACTION BRONZAGE & FITNESS: Digital Design Projects | L'Univers du Bureau SPRL | Tieltse Dakwerken B.V.B.A. | Atelier Van Hoef | Beauprez en Zonen

Other related companies as ACTION BRONZAGE & FITNESS: Digital Design Projects | L'Univers du Bureau SPRL | Tieltse Dakwerken B.V.B.A. | Atelier Van Hoef | Beauprez en Zonen

ACTION BRONZAGE & FITNESS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION BRONZAGE & FITNESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02827575683. Het bedrijf ACTION BRONZAGE & FITNESS bevindt zich op het adres: Edmond Machtenssquare 1,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ACTION BRONZAGE & FITNESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTION BRONZAGE & FITNESS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION BRONZAGE & FITNESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION BRONZAGE & FITNESS, openstaande posities, locatie van ACTION BRONZAGE & FITNESS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION BRONZAGE & FITNESS is a company, that was registered 2008 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is ACTION BRONZAGE & FITNESS, company assigned to the tax number BE02827575683. The company ACTION BRONZAGE & FITNESS is located at the address: Edmond Machtenssquare 1,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ACTION BRONZAGE & FITNESS were not found.
The main activity of ACTION BRONZAGE & FITNESS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION BRONZAGE & FITNESS is not available. You also can look at reviews of ACTION BRONZAGE & FITNESS, open positions, location of ACTION BRONZAGE & FITNESS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION BRONZAGE & FITNESS, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION BRONZAGE & FITNESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION BRONZAGE & FITNESS, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION BRONZAGE & FITNESS, employees, financial statistics.