Factory Interieurbureau CV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Factory Interieurbureau CV
Private companiesFood and Kindred Products • Factory Interieurbureau CV

Contactgegevens Factory Interieurbureau CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Factory Interieurbureau CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Factory Interieurbureau CV

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Ambiorixstraat 21,3700, België

Telefoon (phone): 012 26 33 55 012 26 33 55

Fax (fax): 012 26 33 50 012 26 33 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Factory Interieurbureau CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Factory Interieurbureau CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Factory Interieurbureau CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Factory Interieurbureau CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Factory Interieurbureau CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Factory Interieurbureau CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Factory Interieurbureau CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Factory Interieurbureau CV
Products information Factory Interieurbureau CV

BTW identificatienummer (tax): BE06323699951
Ondernemingsnummer: 1190612792
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Factory Interieurbureau CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Factory Interieurbureau CV
(Get full report from official database of BE for Factory Interieurbureau CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Factory Interieurbureau CV
Addition kinds of activities for Factory Interieurbureau CV

6153. Kortlopend bedrijfskrediet | Short-term business credit
235300. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
22410401. Kleding webbing | Apparel webbing
26530202. Display items, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, solid fiber: made from purchased materials
28190600. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
31610100. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
73891405. Fles sorteren | Bottle sorting

Werken bij Factory Interieurbureau CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Factory Interieurbureau CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Factory Interieurbureau CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Factory Interieurbureau CV. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

Zoek naar antwoorden van Factory Interieurbureau CV in sociale netwerken
Look for responds of Factory Interieurbureau CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Factory Interieurbureau CV. Laat een reactie achter voor Factory Interieurbureau CV. Factory Interieurbureau CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Factory Interieurbureau CV. Leave a respond for Factory Interieurbureau CV. Factory Interieurbureau CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Factory Interieurbureau CV op de google maps. Adres en contacten Factory Interieurbureau CV
Location of Factory Interieurbureau CV on the google maps. Address and contacts of Factory Interieurbureau CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Factory Interieurbureau CV Factory Interieurbureau CV: Studio Candlelight | Incobe NV | DRUK-&KOPIEERCENTR.JUNGER BVBA | Ankersmid NV | Timeconcept sprl

Other related companies as Factory Interieurbureau CV: Studio Candlelight | Incobe NV | DRUK-&KOPIEERCENTR.JUNGER BVBA | Ankersmid NV | Timeconcept sprl

Factory Interieurbureau CV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Factory Interieurbureau CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06323699951. Het bedrijf Factory Interieurbureau CV bevindt zich op het adres: Ambiorixstraat 21,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Factory Interieurbureau CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Factory Interieurbureau CV is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Factory Interieurbureau CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Factory Interieurbureau CV, openstaande posities, locatie van Factory Interieurbureau CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Factory Interieurbureau CV is a company, that was registered 2013 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is Factory Interieurbureau CV, company assigned to the tax number BE06323699951. The company Factory Interieurbureau CV is located at the address: Ambiorixstraat 21,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Factory Interieurbureau CV were not found.
The main activity of Factory Interieurbureau CV is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Factory Interieurbureau CV is not available. You also can look at reviews of Factory Interieurbureau CV, open positions, location of Factory Interieurbureau CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Factory Interieurbureau CV, Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Factory Interieurbureau CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Factory Interieurbureau CV, Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Factory Interieurbureau CV, employees, financial statistics.