Incobe NV

Contactgegevens Incobe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Incobe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Incobe NV

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Patrijsstraat 10,3920, België

Telefoon (phone): 011 64 16 64 011 64 16 64

Fax (fax): 011 64 83 12 011 64 83 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Incobe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Incobe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Incobe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Incobe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Incobe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Incobe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Incobe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Incobe NV
Products information Incobe NV

BTW identificatienummer (tax): BE03720489501
Ondernemingsnummer: 8125732421
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Incobe NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Incobe NV
(Get full report from official database of BE for Incobe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Incobe NV
Addition kinds of activities for Incobe NV

356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
508501. Commerciële containers | Commercial containers
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
22620201. Bleken: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Bleaching: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
37210202. Ballonnen, hete lucht (vliegtuigen) | Balloons, hot air (aircraft)
50469909. Taxi meters | Taxi meters
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
79220102. Boekingsbureau, theatraal | Booking agency, theatrical

Werken bij Incobe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Incobe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Incobe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Incobe NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in de vaste nacht.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van Incobe NV in sociale netwerken
Look for responds of Incobe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Incobe NV. Laat een reactie achter voor Incobe NV. Incobe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Incobe NV. Leave a respond for Incobe NV. Incobe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Incobe NV op de google maps. Adres en contacten Incobe NV
Location of Incobe NV on the google maps. Address and contacts of Incobe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Incobe NV Incobe NV: FRANEAU-CAVENAILE-FRANCART-LEROY-DRUMEL-LOTH | Gesibois SA | Lombaert Dirk BVBA | Patrick Vandenbrande | Yves GROLET

Other related companies as Incobe NV: FRANEAU-CAVENAILE-FRANCART-LEROY-DRUMEL-LOTH | Gesibois SA | Lombaert Dirk BVBA | Patrick Vandenbrande | Yves GROLET

Incobe NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is Incobe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03720489501. Het bedrijf Incobe NV bevindt zich op het adres: Patrijsstraat 10,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Incobe NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Incobe NV is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Incobe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Incobe NV, openstaande posities, locatie van Incobe NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Incobe NV is a company, that was registered 1996 in Lommel region, Belgium. Full name of company is Incobe NV, company assigned to the tax number BE03720489501. The company Incobe NV is located at the address: Patrijsstraat 10,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Incobe NV were not found.
The main activity of Incobe NV is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Incobe NV is not available. You also can look at reviews of Incobe NV, open positions, location of Incobe NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Incobe NV, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Incobe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Incobe NV, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Incobe NV, employees, financial statistics.