EC Services

Contactgegevens EC Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EC Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

EC Services

Regio (region): Zemst (Elewijt), België

Adres (address): Rozemarijnstraat 40,1982, België

Telefoon (phone): 015 61 75 22 015 61 75 22

Fax (fax): 015 61 75 45 015 61 75 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EC Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EC Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EC Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EC Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EC Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EC Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EC Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EC Services
Products information EC Services

BTW identificatienummer (tax): BE03523834228
Ondernemingsnummer: 1482299804
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EC Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EC Services
(Get full report from official database of BE for EC Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor EC Services
Addition kinds of activities for EC Services

3633. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
782204. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution
33519906. Gewalste of getrokken vormen, nec, koper en koperlegering | Rolled or drawn shapes, nec, copper and copper alloy
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
35850404. Verdampingskondensatoren, warmteoverbrengingsapparatuur | Evaporative condensers, heat transfer equipment
49539904. Afval van medische afvalstoffen | Medical waste disposal
51990300. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies

Werken bij EC Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EC Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EC Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EC Services. Looking for open vacancies in other companies

 • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

 • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

 • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

 • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • IT Project Manager (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: STREAMOVATIONS

  Type: Vaste Job

  Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Kinderverzorgende (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

 • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: SPAANS DAK

  Type: Flexijob

  Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van EC Services in sociale netwerken
Look for responds of EC Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor EC Services. Laat een reactie achter voor EC Services. EC Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EC Services. Leave a respond for EC Services. EC Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EC Services op de google maps. Adres en contacten EC Services
Location of EC Services on the google maps. Address and contacts of EC Services

Andere gerelateerde bedrijven als come EC Services EC Services: Lirol BVBA | BNJ DISTRIBUTION | Electro-Concept sanv | Piezo Forte sprl | Quality of Life vzw

Other related companies as EC Services: Lirol BVBA | BNJ DISTRIBUTION | Electro-Concept sanv | Piezo Forte sprl | Quality of Life vzw

EC Services is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Zemst (Elewijt), België. De volledige naam van het bedrijf is EC Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03523834228. Het bedrijf EC Services bevindt zich op het adres: Rozemarijnstraat 40,1982. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 258,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EC Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EC Services is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EC Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EC Services, openstaande posities, locatie van EC Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EC Services is a company, that was registered 2007 in Zemst (Elewijt) region, Belgium. Full name of company is EC Services, company assigned to the tax number BE03523834228. The company EC Services is located at the address: Rozemarijnstraat 40,1982. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 258,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EC Services were not found.
The main activity of EC Services is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EC Services is not available. You also can look at reviews of EC Services, open positions, location of EC Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EC Services, Zemst (Elewijt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EC Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EC Services, Zemst (Elewijt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EC Services, employees, financial statistics.