BNJ DISTRIBUTION

Contactgegevens BNJ DISTRIBUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BNJ DISTRIBUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

BNJ DISTRIBUTION

Regio (region): beauvechain brabant 1320 BE, België

Adres (address): 18 rue de mollendael, België

Telefoon (phone): +33.674657865 +33.674657865

Fax (fax): +32 (55) 348-62-26 +32 (55) 348-62-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BNJ DISTRIBUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BNJ DISTRIBUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BNJ DISTRIBUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BNJ DISTRIBUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BNJ DISTRIBUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BNJ DISTRIBUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BNJ DISTRIBUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BNJ DISTRIBUTION
Products information BNJ DISTRIBUTION

BTW identificatienummer (tax): BE01904449462
Ondernemingsnummer: 2736938476
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BNJ DISTRIBUTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BNJ DISTRIBUTION
(Get full report from official database of BE for BNJ DISTRIBUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor BNJ DISTRIBUTION
Addition kinds of activities for BNJ DISTRIBUTION

20489910. Bevroren huisdieren (behalve hond en kat) | Frozen pet food (except dog and cat)
22580105. Kantelen, kant | Edgings, lace
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
24910201. Bruggen, behandeld hout | Bridges, treated wood
28699926. Weekmakers, organisch: cyclisch en acyclisch | Plasticizers, organic: cyclic and acyclic
39539907. Stencil machines (markeringsapparaten) | Stencil machines (marking devices)

Werken bij BNJ DISTRIBUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BNJ DISTRIBUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BNJ DISTRIBUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BNJ DISTRIBUTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geraardsbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • JUNIOR ACCOUNTANT M/V (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de bouwsector, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Accountant. Je zal doorheen jouw carrière verder opgeleid worden binnen boekhouding. Je start bij het begin en staat o.a. mee in voor het inboeken van aan- en verkoopfacturen. Met andere woorden ondersteun je de hoofdboekhouders op verschillende boekhoudkundige vlakken.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

Zoek naar antwoorden van BNJ DISTRIBUTION in sociale netwerken
Look for responds of BNJ DISTRIBUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor BNJ DISTRIBUTION. Laat een reactie achter voor BNJ DISTRIBUTION. BNJ DISTRIBUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BNJ DISTRIBUTION. Leave a respond for BNJ DISTRIBUTION. BNJ DISTRIBUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BNJ DISTRIBUTION op de google maps. Adres en contacten BNJ DISTRIBUTION
Location of BNJ DISTRIBUTION on the google maps. Address and contacts of BNJ DISTRIBUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come BNJ DISTRIBUTION BNJ DISTRIBUTION: C.T.S. CVBA | Kompas VZW | Editions Eole SCRL | AUTOVERHUUR VAN PEE | Gillemot N.V.

Other related companies as BNJ DISTRIBUTION: C.T.S. CVBA | Kompas VZW | Editions Eole SCRL | AUTOVERHUUR VAN PEE | Gillemot N.V.

BNJ DISTRIBUTION is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio beauvechain brabant 1320 BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BNJ DISTRIBUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01904449462. Het bedrijf BNJ DISTRIBUTION bevindt zich op het adres: 18 rue de mollendael. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BNJ DISTRIBUTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BNJ DISTRIBUTION is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BNJ DISTRIBUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BNJ DISTRIBUTION, openstaande posities, locatie van BNJ DISTRIBUTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BNJ DISTRIBUTION is a company, that was registered 2001 in beauvechain brabant 1320 BE region, Belgium. Full name of company is BNJ DISTRIBUTION, company assigned to the tax number BE01904449462. The company BNJ DISTRIBUTION is located at the address: 18 rue de mollendael. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BNJ DISTRIBUTION were not found.
The main activity of BNJ DISTRIBUTION is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BNJ DISTRIBUTION is not available. You also can look at reviews of BNJ DISTRIBUTION, open positions, location of BNJ DISTRIBUTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BNJ DISTRIBUTION, beauvechain brabant 1320 BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BNJ DISTRIBUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BNJ DISTRIBUTION, beauvechain brabant 1320 BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BNJ DISTRIBUTION, employees, financial statistics.