Editions Eole SCRL

Contactgegevens Editions Eole SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Editions Eole SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Editions Eole SCRL

Regio (region): La Roche-en-Ardenne (Ortho), België

Adres (address): Ortho 44,6983, België

Telefoon (phone): 084 43 33 00 084 43 33 00

Fax (fax): 084 43 35 20 084 43 35 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Editions Eole SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Editions Eole SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Editions Eole SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Editions Eole SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Editions Eole SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Editions Eole SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Editions Eole SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Editions Eole SCRL
Products information Editions Eole SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE06583251953
Ondernemingsnummer: 9053802490
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Editions Eole SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Editions Eole SCRL
(Get full report from official database of BE for Editions Eole SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Editions Eole SCRL
Addition kinds of activities for Editions Eole SCRL

651999. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
753201. Binnenlandse reparatiediensten | Interior repair services
23610103. T-shirts en tops: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | T-shirts and tops: girls', children's, and infants'
24410104. Sigaretten, hout en hout | Cigar boxes, wood and part wood
27540501. Tijdschriften: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Magazines: gravure printing, not published on site
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
38299913. Druk transducers | Pressure transducers
51310207. Netto goederen | Net goods
51530102. Maïs | Corn
51920000. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers

Werken bij Editions Eole SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Editions Eole SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Editions Eole SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Editions Eole SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • Lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

Zoek naar antwoorden van Editions Eole SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Editions Eole SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Editions Eole SCRL. Laat een reactie achter voor Editions Eole SCRL. Editions Eole SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Editions Eole SCRL. Leave a respond for Editions Eole SCRL. Editions Eole SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Editions Eole SCRL op de google maps. Adres en contacten Editions Eole SCRL
Location of Editions Eole SCRL on the google maps. Address and contacts of Editions Eole SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Editions Eole SCRL Editions Eole SCRL: Graphoprint Digital | DECELEC SPRL | Euro-Immo NV | O-L-Vrouw Presentatie Inst | Dimitri Delsard

Other related companies as Editions Eole SCRL: Graphoprint Digital | DECELEC SPRL | Euro-Immo NV | O-L-Vrouw Presentatie Inst | Dimitri Delsard

Editions Eole SCRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio La Roche-en-Ardenne (Ortho), België. De volledige naam van het bedrijf is Editions Eole SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06583251953. Het bedrijf Editions Eole SCRL bevindt zich op het adres: Ortho 44,6983. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Editions Eole SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Editions Eole SCRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Editions Eole SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Editions Eole SCRL, openstaande posities, locatie van Editions Eole SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Editions Eole SCRL is a company, that was registered 2002 in La Roche-en-Ardenne (Ortho) region, Belgium. Full name of company is Editions Eole SCRL, company assigned to the tax number BE06583251953. The company Editions Eole SCRL is located at the address: Ortho 44,6983. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Editions Eole SCRL were not found.
The main activity of Editions Eole SCRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Editions Eole SCRL is not available. You also can look at reviews of Editions Eole SCRL, open positions, location of Editions Eole SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Editions Eole SCRL, La Roche-en-Ardenne (Ortho): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Editions Eole SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Editions Eole SCRL, La Roche-en-Ardenne (Ortho): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Editions Eole SCRL, employees, financial statistics.