AM Décor

Contactgegevens AM Décor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AM Décor: address, phone, fax, email, website, opening hours

AM Décor

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Wellingtonlaan 120,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 95 60; 0475 41 92 87 02 374 95 60; 0475 41 92 87

Fax (fax): 02 374 91 35 02 374 91 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AM Décor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AM Décor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AM Décor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AM Décor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AM Décor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AM Décor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AM Décor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AM Décor
Products information AM Décor

BTW identificatienummer (tax): BE08637420654
Ondernemingsnummer: 9313903808
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AM Décor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AM Décor
(Get full report from official database of BE for AM Décor)

Aanvulling soorten activiteiten voor AM Décor
Addition kinds of activities for AM Décor

14299902. Diabase, verpletterd en gebroken-steengroeven | Diabase, crushed and broken-quarrying
32510104. Vloersteen, klei | Flooring brick, clay
34430502. Behuizingen voor radium, metalen plaat | Housing cabinets for radium, metal plate
35599910. Electron buizen maken machines | Electron tube making machinery
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies
57139904. tapijten | Rugs
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs

Werken bij AM Décor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AM Décor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AM Décor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AM Décor. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Izegem,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van AM Décor in sociale netwerken
Look for responds of AM Décor in social networks

Lees alle opmerkingen voor AM Décor. Laat een reactie achter voor AM Décor. AM Décor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AM Décor. Leave a respond for AM Décor. AM Décor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AM Décor op de google maps. Adres en contacten AM Décor
Location of AM Décor on the google maps. Address and contacts of AM Décor

Andere gerelateerde bedrijven als come AM Décor AM Décor: De Doncker T | Van Dinter Metaalvormgeving | Debosschere en Zoon B.V.B.A. | Western Textiles N.V. | Nordic Centre sprl

Other related companies as AM Décor: De Doncker T | Van Dinter Metaalvormgeving | Debosschere en Zoon B.V.B.A. | Western Textiles N.V. | Nordic Centre sprl

AM Décor is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is AM Décor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08637420654. Het bedrijf AM Décor bevindt zich op het adres: Wellingtonlaan 120,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 423,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AM Décor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AM Décor is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AM Décor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AM Décor, openstaande posities, locatie van AM Décor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AM Décor is a company, that was registered 1986 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is AM Décor, company assigned to the tax number BE08637420654. The company AM Décor is located at the address: Wellingtonlaan 120,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 423,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AM Décor were not found.
The main activity of AM Décor is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AM Décor is not available. You also can look at reviews of AM Décor, open positions, location of AM Décor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AM Décor, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AM Décor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AM Décor, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AM Décor, employees, financial statistics.