Pyramid BVBA

Contactgegevens Pyramid BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pyramid BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pyramid BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Beschavingstraat 17,2020, België

Telefoon (phone): 03 248 28 56 03 248 28 56

Fax (fax): 03 248 89 72 03 248 89 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pyramid BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pyramid BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pyramid BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pyramid BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pyramid BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pyramid BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pyramid BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pyramid BVBA
Products information Pyramid BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03217315673
Ondernemingsnummer: 7367675781
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Pyramid BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pyramid BVBA
(Get full report from official database of BE for Pyramid BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pyramid BVBA
Addition kinds of activities for Pyramid BVBA

331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental

Werken bij Pyramid BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pyramid BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pyramid BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pyramid BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

Zoek naar antwoorden van Pyramid BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Pyramid BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pyramid BVBA. Laat een reactie achter voor Pyramid BVBA. Pyramid BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pyramid BVBA. Leave a respond for Pyramid BVBA. Pyramid BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pyramid BVBA op de google maps. Adres en contacten Pyramid BVBA
Location of Pyramid BVBA on the google maps. Address and contacts of Pyramid BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Pyramid BVBA Pyramid BVBA: BTS Computers | Lumac Signs bvba | SEERZ.COM BVBA | Switch on the Garden | Algemene Onderneming Tibergyn N.V.

Other related companies as Pyramid BVBA: BTS Computers | Lumac Signs bvba | SEERZ.COM BVBA | Switch on the Garden | Algemene Onderneming Tibergyn N.V.

Pyramid BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Pyramid BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03217315673. Het bedrijf Pyramid BVBA bevindt zich op het adres: Beschavingstraat 17,2020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Pyramid BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pyramid BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pyramid BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pyramid BVBA, openstaande posities, locatie van Pyramid BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pyramid BVBA is a company, that was registered 1991 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Pyramid BVBA, company assigned to the tax number BE03217315673. The company Pyramid BVBA is located at the address: Beschavingstraat 17,2020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Pyramid BVBA were not found.
The main activity of Pyramid BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pyramid BVBA is not available. You also can look at reviews of Pyramid BVBA, open positions, location of Pyramid BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pyramid BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pyramid BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pyramid BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pyramid BVBA, employees, financial statistics.