SEERZ.COM BVBA

Contactgegevens SEERZ.COM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEERZ.COM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEERZ.COM BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Capucienenstraat 23,3500, België

Telefoon (phone): 011 21 33 08 011 21 33 08

Fax (fax): 011 21 40 84 011 21 40 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEERZ.COM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEERZ.COM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEERZ.COM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEERZ.COM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEERZ.COM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEERZ.COM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEERZ.COM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEERZ.COM BVBA
Products information SEERZ.COM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04673278808
Ondernemingsnummer: 4162139892
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SEERZ.COM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEERZ.COM BVBA
(Get full report from official database of BE for SEERZ.COM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEERZ.COM BVBA
Addition kinds of activities for SEERZ.COM BVBA

178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
27520902. Periodieken, gelithografeerd | Periodicals, lithographed
35450318. Headstocks, draaibank (gereedschapsmiddel accessoires) | Headstocks, lathe (machine tool accessories)
38290203. Barometers, kwik en aneroïd typen | Barometers, mercury and aneroid types
38410422. trocars | Trocars
50639900. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec
51490803. Vruchten, gedroogd | Fruits, dried
56320200. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
79991127. Fysieke fitness instructie | Physical fitness instruction
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools

Werken bij SEERZ.COM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEERZ.COM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEERZ.COM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEERZ.COM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

Zoek naar antwoorden van SEERZ.COM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SEERZ.COM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEERZ.COM BVBA. Laat een reactie achter voor SEERZ.COM BVBA. SEERZ.COM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEERZ.COM BVBA. Leave a respond for SEERZ.COM BVBA. SEERZ.COM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEERZ.COM BVBA op de google maps. Adres en contacten SEERZ.COM BVBA
Location of SEERZ.COM BVBA on the google maps. Address and contacts of SEERZ.COM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SEERZ.COM BVBA SEERZ.COM BVBA: C M S LEXCELIS | Bewix Service | Open Haard Center Defoort NV | FINAUT FERNAND BVBA | Callemeyn B.V.B.A.

Other related companies as SEERZ.COM BVBA: C M S LEXCELIS | Bewix Service | Open Haard Center Defoort NV | FINAUT FERNAND BVBA | Callemeyn B.V.B.A.

SEERZ.COM BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is SEERZ.COM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04673278808. Het bedrijf SEERZ.COM BVBA bevindt zich op het adres: Capucienenstraat 23,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SEERZ.COM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEERZ.COM BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEERZ.COM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEERZ.COM BVBA, openstaande posities, locatie van SEERZ.COM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SEERZ.COM BVBA is a company, that was registered 1989 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is SEERZ.COM BVBA, company assigned to the tax number BE04673278808. The company SEERZ.COM BVBA is located at the address: Capucienenstraat 23,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 639,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SEERZ.COM BVBA were not found.
The main activity of SEERZ.COM BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SEERZ.COM BVBA is not available. You also can look at reviews of SEERZ.COM BVBA, open positions, location of SEERZ.COM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEERZ.COM BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEERZ.COM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEERZ.COM BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEERZ.COM BVBA, employees, financial statistics.