Linea Interni Benelux SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Linea Interni Benelux SA
Private companiesBusiness Services • Linea Interni Benelux SA

Contactgegevens Linea Interni Benelux SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Linea Interni Benelux SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Linea Interni Benelux SA

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Roodebeeksteenweg 206,1200, België

Telefoon (phone): 02 735 55 75 02 735 55 75

Fax (fax): 02 732 33 85 02 732 33 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Linea Interni Benelux SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Linea Interni Benelux SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Linea Interni Benelux SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Linea Interni Benelux SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Linea Interni Benelux SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Linea Interni Benelux SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Linea Interni Benelux SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Linea Interni Benelux SA
Products information Linea Interni Benelux SA

BTW identificatienummer (tax): BE06266021728
Ondernemingsnummer: 8443237304
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Linea Interni Benelux SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Linea Interni Benelux SA
(Get full report from official database of BE for Linea Interni Benelux SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Linea Interni Benelux SA
Addition kinds of activities for Linea Interni Benelux SA

075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
356101. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal
35339902. Gasveldmachines en -apparatuur | Gas field machinery and equipment
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers
36259902. Remmen, elektromagnetische | Brakes, electromagnetic
36440102. Koppelingsdozen, elektrisch | Junction boxes, electric
36610100. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
59999924. tenten | Tents

Werken bij Linea Interni Benelux SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Linea Interni Benelux SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Linea Interni Benelux SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Linea Interni Benelux SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van Linea Interni Benelux SA in sociale netwerken
Look for responds of Linea Interni Benelux SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Linea Interni Benelux SA. Laat een reactie achter voor Linea Interni Benelux SA. Linea Interni Benelux SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Linea Interni Benelux SA. Leave a respond for Linea Interni Benelux SA. Linea Interni Benelux SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Linea Interni Benelux SA op de google maps. Adres en contacten Linea Interni Benelux SA
Location of Linea Interni Benelux SA on the google maps. Address and contacts of Linea Interni Benelux SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Linea Interni Benelux SA Linea Interni Benelux SA: Periodiekske ('t) | ACM Amusement | Dauwe R | 6 BEAR'S | Trevi Partner

Other related companies as Linea Interni Benelux SA: Periodiekske ('t) | ACM Amusement | Dauwe R | 6 BEAR'S | Trevi Partner

Linea Interni Benelux SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Linea Interni Benelux SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06266021728. Het bedrijf Linea Interni Benelux SA bevindt zich op het adres: Roodebeeksteenweg 206,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Linea Interni Benelux SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Linea Interni Benelux SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Linea Interni Benelux SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Linea Interni Benelux SA, openstaande posities, locatie van Linea Interni Benelux SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Linea Interni Benelux SA is a company, that was registered 2004 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Linea Interni Benelux SA, company assigned to the tax number BE06266021728. The company Linea Interni Benelux SA is located at the address: Roodebeeksteenweg 206,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Linea Interni Benelux SA were not found.
The main activity of Linea Interni Benelux SA is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Linea Interni Benelux SA is not available. You also can look at reviews of Linea Interni Benelux SA, open positions, location of Linea Interni Benelux SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Linea Interni Benelux SA, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Linea Interni Benelux SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Linea Interni Benelux SA, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Linea Interni Benelux SA, employees, financial statistics.