L.C.S.

Contactgegevens L.C.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.C.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.C.S.

Regio (region): Héron, België

Adres (address): Rue Cortil Stiennon 10,4217, België

Telefoon (phone): 085 71 23 50 085 71 23 50

Fax (fax): 085 71 36 18 085 71 36 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.C.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.C.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.C.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.C.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.C.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.C.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.C.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.C.S.
Products information L.C.S.

BTW identificatienummer (tax): BE01961029052
Ondernemingsnummer: 1279602050
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in L.C.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.C.S.
(Get full report from official database of BE for L.C.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.C.S.
Addition kinds of activities for L.C.S.

328103. Bouw van steenproducten | Building stone products
357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
13219900. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
29510102. Composiet blokken voor het plaveien | Composition blocks for paving
32999905. Synthetische stenen, voor edelstenen en industrieel gebruik | Synthetic stones, for gem stones and industrial use
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers

Werken bij L.C.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.C.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.C.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.C.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van L.C.S. in sociale netwerken
Look for responds of L.C.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.C.S.. Laat een reactie achter voor L.C.S.. L.C.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.C.S.. Leave a respond for L.C.S.. L.C.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.C.S. op de google maps. Adres en contacten L.C.S.
Location of L.C.S. on the google maps. Address and contacts of L.C.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come L.C.S. L.C.S.: ENTREPRISES STAS SA | Prodim Médecine Sciences | Centrale PC | Rovo sa (Ets) | Stucafloor BVBA

Other related companies as L.C.S.: ENTREPRISES STAS SA | Prodim Médecine Sciences | Centrale PC | Rovo sa (Ets) | Stucafloor BVBA

L.C.S. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Héron, België. De volledige naam van het bedrijf is L.C.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01961029052. Het bedrijf L.C.S. bevindt zich op het adres: Rue Cortil Stiennon 10,4217. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 660,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in L.C.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.C.S. is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.C.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.C.S., openstaande posities, locatie van L.C.S. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L.C.S. is a company, that was registered 2012 in Héron region, Belgium. Full name of company is L.C.S., company assigned to the tax number BE01961029052. The company L.C.S. is located at the address: Rue Cortil Stiennon 10,4217. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 660,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in L.C.S. were not found.
The main activity of L.C.S. is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L.C.S. is not available. You also can look at reviews of L.C.S., open positions, location of L.C.S. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.C.S., Héron: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.C.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.C.S., Héron: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.C.S., employees, financial statistics.