IHS TECHNOLOGIES

Contactgegevens IHS TECHNOLOGIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IHS TECHNOLOGIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

IHS TECHNOLOGIES

Regio (region): Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Adres (address): Sint-Annalaan 3 Bus 4,1853, België

Telefoon (phone): 02 263 19 19 02 263 19 19

Fax (fax): 02 263 19 20 02 263 19 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IHS TECHNOLOGIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IHS TECHNOLOGIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IHS TECHNOLOGIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IHS TECHNOLOGIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IHS TECHNOLOGIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IHS TECHNOLOGIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IHS TECHNOLOGIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IHS TECHNOLOGIES
Products information IHS TECHNOLOGIES

BTW identificatienummer (tax): BE08870605468
Ondernemingsnummer: 3264007568
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in IHS TECHNOLOGIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IHS TECHNOLOGIES
(Get full report from official database of BE for IHS TECHNOLOGIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor IHS TECHNOLOGIES
Addition kinds of activities for IHS TECHNOLOGIES

239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
594102. Jachtuitrusting | Hunting equipment
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
35550500. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
50990205. Pulphout | Pulpwood
70410100. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities

Werken bij IHS TECHNOLOGIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IHS TECHNOLOGIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IHS TECHNOLOGIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IHS TECHNOLOGIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

Zoek naar antwoorden van IHS TECHNOLOGIES in sociale netwerken
Look for responds of IHS TECHNOLOGIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor IHS TECHNOLOGIES. Laat een reactie achter voor IHS TECHNOLOGIES. IHS TECHNOLOGIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IHS TECHNOLOGIES. Leave a respond for IHS TECHNOLOGIES. IHS TECHNOLOGIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IHS TECHNOLOGIES op de google maps. Adres en contacten IHS TECHNOLOGIES
Location of IHS TECHNOLOGIES on the google maps. Address and contacts of IHS TECHNOLOGIES

Andere gerelateerde bedrijven als come IHS TECHNOLOGIES IHS TECHNOLOGIES: ELECTRO CORBEELS NV | Top Estate Immobiliën BVBA | Jonckers Médical SA | BLONDEAU ZN BVBA | Inter Gems-Claes N.V

Other related companies as IHS TECHNOLOGIES: ELECTRO CORBEELS NV | Top Estate Immobiliën BVBA | Jonckers Médical SA | BLONDEAU ZN BVBA | Inter Gems-Claes N.V

IHS TECHNOLOGIES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Grimbergen (Strombeek-Bever), België. De volledige naam van het bedrijf is IHS TECHNOLOGIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08870605468. Het bedrijf IHS TECHNOLOGIES bevindt zich op het adres: Sint-Annalaan 3 Bus 4,1853. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 269,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in IHS TECHNOLOGIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IHS TECHNOLOGIES is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IHS TECHNOLOGIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IHS TECHNOLOGIES, openstaande posities, locatie van IHS TECHNOLOGIES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IHS TECHNOLOGIES is a company, that was registered 2018 in Grimbergen (Strombeek-Bever) region, Belgium. Full name of company is IHS TECHNOLOGIES, company assigned to the tax number BE08870605468. The company IHS TECHNOLOGIES is located at the address: Sint-Annalaan 3 Bus 4,1853. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 269,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in IHS TECHNOLOGIES were not found.
The main activity of IHS TECHNOLOGIES is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IHS TECHNOLOGIES is not available. You also can look at reviews of IHS TECHNOLOGIES, open positions, location of IHS TECHNOLOGIES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IHS TECHNOLOGIES, Grimbergen (Strombeek-Bever): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IHS TECHNOLOGIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IHS TECHNOLOGIES, Grimbergen (Strombeek-Bever): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IHS TECHNOLOGIES, employees, financial statistics.