Inter Gems-Claes N.V

Contactgegevens Inter Gems-Claes N.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inter Gems-Claes N.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inter Gems-Claes N.V

Regio (region): Antwerp, Antwerp 2018 - BE, België

Adres (address): Hoveniersstraat 2, box 248, België

Telefoon (phone): 32 3 2034567 32 3 2034567

Fax (fax): 32 3 231 1634 32 3 231 1634

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inter Gems-Claes N.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inter Gems-Claes N.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inter Gems-Claes N.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inter Gems-Claes N.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inter Gems-Claes N.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inter Gems-Claes N.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inter Gems-Claes N.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inter Gems-Claes N.V
Products information Inter Gems-Claes N.V

BTW identificatienummer (tax): BE08676696777
Ondernemingsnummer: 9132354736
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Inter Gems-Claes N.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inter Gems-Claes N.V
(Get full report from official database of BE for Inter Gems-Claes N.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inter Gems-Claes N.V
Addition kinds of activities for Inter Gems-Claes N.V

153100. Operatieve bouwers | Operative builders
229803. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
14420201. Grind mijnbouw | Gravel mining
16119902. Snelweg- en straatonderhoud | Highway and street maintenance
28510106. Verf, waterdicht | Paints, waterproof
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
33120700. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
38230418. Thermische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces type | Thermal conductivity instruments, industrial process type
38260600. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties

Werken bij Inter Gems-Claes N.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inter Gems-Claes N.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inter Gems-Claes N.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inter Gems-Claes N.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

Zoek naar antwoorden van Inter Gems-Claes N.V in sociale netwerken
Look for responds of Inter Gems-Claes N.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inter Gems-Claes N.V. Laat een reactie achter voor Inter Gems-Claes N.V. Inter Gems-Claes N.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inter Gems-Claes N.V. Leave a respond for Inter Gems-Claes N.V. Inter Gems-Claes N.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inter Gems-Claes N.V op de google maps. Adres en contacten Inter Gems-Claes N.V
Location of Inter Gems-Claes N.V on the google maps. Address and contacts of Inter Gems-Claes N.V

Andere gerelateerde bedrijven als come Inter Gems-Claes N.V Inter Gems-Claes N.V: AUTOHANDEL PHLIPS BVBA | BI-Consult International BVBA | Deforche NV | Geo Vanden Berghe N.V. | Red & Blu N.V.

Other related companies as Inter Gems-Claes N.V: AUTOHANDEL PHLIPS BVBA | BI-Consult International BVBA | Deforche NV | Geo Vanden Berghe N.V. | Red & Blu N.V.

Inter Gems-Claes N.V is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerp, Antwerp 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Inter Gems-Claes N.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08676696777. Het bedrijf Inter Gems-Claes N.V bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 2, box 248. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Inter Gems-Claes N.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inter Gems-Claes N.V is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inter Gems-Claes N.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inter Gems-Claes N.V, openstaande posities, locatie van Inter Gems-Claes N.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Inter Gems-Claes N.V is a company, that was registered 1991 in Antwerp, Antwerp 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Inter Gems-Claes N.V, company assigned to the tax number BE08676696777. The company Inter Gems-Claes N.V is located at the address: Hoveniersstraat 2, box 248. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Inter Gems-Claes N.V were not found.
The main activity of Inter Gems-Claes N.V is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Inter Gems-Claes N.V is not available. You also can look at reviews of Inter Gems-Claes N.V, open positions, location of Inter Gems-Claes N.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inter Gems-Claes N.V, Antwerp, Antwerp 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inter Gems-Claes N.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inter Gems-Claes N.V, Antwerp, Antwerp 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inter Gems-Claes N.V, employees, financial statistics.