AUTOHANDEL PHLIPS BVBA

Contactgegevens AUTOHANDEL PHLIPS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOHANDEL PHLIPS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOHANDEL PHLIPS BVBA

Regio (region): Wijnegem, België

Adres (address): Oud Sluisstraat 3,2110, België

Telefoon (phone): 03 326 26 40 03 326 26 40

Fax (fax): 03 326 30 60 03 326 30 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOHANDEL PHLIPS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOHANDEL PHLIPS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOHANDEL PHLIPS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOHANDEL PHLIPS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOHANDEL PHLIPS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOHANDEL PHLIPS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOHANDEL PHLIPS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOHANDEL PHLIPS BVBA
Products information AUTOHANDEL PHLIPS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06433837890
Ondernemingsnummer: 5212982177
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AUTOHANDEL PHLIPS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOHANDEL PHLIPS BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTOHANDEL PHLIPS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOHANDEL PHLIPS BVBA
Addition kinds of activities for AUTOHANDEL PHLIPS BVBA

265504. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
20510205. Cruellers, behalve bevroren | Cruellers, except frozen
37519900. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
61539904. Aankoop en verkoop van trustdocumenten | Purchase and sale of trust deeds
87320106. Fusie-, acquisitie- en reorganisatieonderzoek | Merger, acquisition, and reorganization research

Werken bij AUTOHANDEL PHLIPS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOHANDEL PHLIPS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOHANDEL PHLIPS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOHANDEL PHLIPS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

    Regio: DENDERWINDEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van AUTOHANDEL PHLIPS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOHANDEL PHLIPS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOHANDEL PHLIPS BVBA. Laat een reactie achter voor AUTOHANDEL PHLIPS BVBA. AUTOHANDEL PHLIPS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOHANDEL PHLIPS BVBA. Leave a respond for AUTOHANDEL PHLIPS BVBA. AUTOHANDEL PHLIPS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOHANDEL PHLIPS BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTOHANDEL PHLIPS BVBA
Location of AUTOHANDEL PHLIPS BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTOHANDEL PHLIPS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOHANDEL PHLIPS BVBA AUTOHANDEL PHLIPS BVBA: B.B.I. | Le Roy Francisca Grafische Communicatie | Arcoo | E-Meeuwissen | Pieters Visbedrijf NV

Other related companies as AUTOHANDEL PHLIPS BVBA: B.B.I. | Le Roy Francisca Grafische Communicatie | Arcoo | E-Meeuwissen | Pieters Visbedrijf NV

AUTOHANDEL PHLIPS BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Wijnegem, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOHANDEL PHLIPS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06433837890. Het bedrijf AUTOHANDEL PHLIPS BVBA bevindt zich op het adres: Oud Sluisstraat 3,2110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AUTOHANDEL PHLIPS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOHANDEL PHLIPS BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOHANDEL PHLIPS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOHANDEL PHLIPS BVBA, openstaande posities, locatie van AUTOHANDEL PHLIPS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOHANDEL PHLIPS BVBA is a company, that was registered 2005 in Wijnegem region, Belgium. Full name of company is AUTOHANDEL PHLIPS BVBA, company assigned to the tax number BE06433837890. The company AUTOHANDEL PHLIPS BVBA is located at the address: Oud Sluisstraat 3,2110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AUTOHANDEL PHLIPS BVBA were not found.
The main activity of AUTOHANDEL PHLIPS BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOHANDEL PHLIPS BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTOHANDEL PHLIPS BVBA, open positions, location of AUTOHANDEL PHLIPS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOHANDEL PHLIPS BVBA, Wijnegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOHANDEL PHLIPS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOHANDEL PHLIPS BVBA, Wijnegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOHANDEL PHLIPS BVBA, employees, financial statistics.