Quanah

Contactgegevens Quanah: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quanah: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quanah

Regio (region): Bonheiden (Rijmenam), België

Adres (address): Oude Schrieksebaan 69,2820, België

Telefoon (phone): 015 33 11 43 015 33 11 43

Fax (fax): 015 33 11 43 015 33 11 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quanah: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quanah"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quanah"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quanah, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quanah. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quanah, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quanah. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quanah
Products information Quanah

BTW identificatienummer (tax): BE09917327880
Ondernemingsnummer: 7803283691
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Quanah zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quanah
(Get full report from official database of BE for Quanah)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quanah
Addition kinds of activities for Quanah

385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
594399. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
34890101. Artillerie of artillerie delen, meer dan 30 mm. | Artillery or artillery parts, over 30 mm.
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
38410400. Chirurgische instrumenten en apparaten | Surgical instruments and apparatus
39440600. Speeltreinen, vliegtuigen en auto's | Toy trains, airplanes, and automobiles
50840506. jigs | Jigs

Werken bij Quanah: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quanah: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quanah. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quanah. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

  • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VROONSTALLE

    Type: Studentenjob

    Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Quanah in sociale netwerken
Look for responds of Quanah in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quanah. Laat een reactie achter voor Quanah. Quanah bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quanah. Leave a respond for Quanah. Quanah on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quanah op de google maps. Adres en contacten Quanah
Location of Quanah on the google maps. Address and contacts of Quanah

Andere gerelateerde bedrijven als come Quanah Quanah: Rectilux SA | Sfinx Enterprise NV | Pillen R.W.J. | CYCLES IMP SA MEISER SPRL | Remi Claeys Aluminium N.V.

Other related companies as Quanah: Rectilux SA | Sfinx Enterprise NV | Pillen R.W.J. | CYCLES IMP SA MEISER SPRL | Remi Claeys Aluminium N.V.

Quanah is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bonheiden (Rijmenam), België. De volledige naam van het bedrijf is Quanah, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09917327880. Het bedrijf Quanah bevindt zich op het adres: Oude Schrieksebaan 69,2820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 432,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Quanah zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quanah is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quanah is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quanah, openstaande posities, locatie van Quanah op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quanah is a company, that was registered 1996 in Bonheiden (Rijmenam) region, Belgium. Full name of company is Quanah, company assigned to the tax number BE09917327880. The company Quanah is located at the address: Oude Schrieksebaan 69,2820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 432,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Quanah were not found.
The main activity of Quanah is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Quanah is not available. You also can look at reviews of Quanah, open positions, location of Quanah on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quanah, Bonheiden (Rijmenam): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quanah, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quanah, Bonheiden (Rijmenam): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quanah, employees, financial statistics.