Geurs Office Equipment NV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Geurs Office Equipment NV
Private companiesApparel and Accessory Stores • Geurs Office Equipment NV

Contactgegevens Geurs Office Equipment NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geurs Office Equipment NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geurs Office Equipment NV

Regio (region): Zingem (Ouwegem), België

Adres (address): Ouwegemstraat 65,9750, België

Telefoon (phone): 09 384 46 55 09 384 46 55

Fax (fax): 09 384 55 60 09 384 55 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geurs Office Equipment NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geurs Office Equipment NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geurs Office Equipment NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geurs Office Equipment NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geurs Office Equipment NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geurs Office Equipment NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geurs Office Equipment NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geurs Office Equipment NV
Products information Geurs Office Equipment NV

BTW identificatienummer (tax): BE02704528808
Ondernemingsnummer: 3318389892
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Geurs Office Equipment NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geurs Office Equipment NV
(Get full report from official database of BE for Geurs Office Equipment NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geurs Office Equipment NV
Addition kinds of activities for Geurs Office Equipment NV

395299. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
27529904. Lithografen op metaal | Lithographing on metal
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
32810103. Kerkmeubilair, gesneden steen | Church furniture, cut stone
36630106. Marine radio communicatie apparatuur | Marine radio communications equipment
50470200. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing

Werken bij Geurs Office Equipment NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geurs Office Equipment NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geurs Office Equipment NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geurs Office Equipment NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van Geurs Office Equipment NV in sociale netwerken
Look for responds of Geurs Office Equipment NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geurs Office Equipment NV. Laat een reactie achter voor Geurs Office Equipment NV. Geurs Office Equipment NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geurs Office Equipment NV. Leave a respond for Geurs Office Equipment NV. Geurs Office Equipment NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geurs Office Equipment NV op de google maps. Adres en contacten Geurs Office Equipment NV
Location of Geurs Office Equipment NV on the google maps. Address and contacts of Geurs Office Equipment NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Geurs Office Equipment NV Geurs Office Equipment NV: Lasserre et Associés | D R C | CARIR CARTONNAGE | Mavatra BVBA | Soc.Diamantaire Ch. Finkelstein Co nv

Other related companies as Geurs Office Equipment NV: Lasserre et Associés | D R C | CARIR CARTONNAGE | Mavatra BVBA | Soc.Diamantaire Ch. Finkelstein Co nv

Geurs Office Equipment NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Zingem (Ouwegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Geurs Office Equipment NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02704528808. Het bedrijf Geurs Office Equipment NV bevindt zich op het adres: Ouwegemstraat 65,9750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 865,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Geurs Office Equipment NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geurs Office Equipment NV is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geurs Office Equipment NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geurs Office Equipment NV, openstaande posities, locatie van Geurs Office Equipment NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Geurs Office Equipment NV is a company, that was registered 2003 in Zingem (Ouwegem) region, Belgium. Full name of company is Geurs Office Equipment NV, company assigned to the tax number BE02704528808. The company Geurs Office Equipment NV is located at the address: Ouwegemstraat 65,9750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 865,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Geurs Office Equipment NV were not found.
The main activity of Geurs Office Equipment NV is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Geurs Office Equipment NV is not available. You also can look at reviews of Geurs Office Equipment NV, open positions, location of Geurs Office Equipment NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geurs Office Equipment NV, Zingem (Ouwegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geurs Office Equipment NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geurs Office Equipment NV, Zingem (Ouwegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geurs Office Equipment NV, employees, financial statistics.