Heens Office sa-nv Consulting & Services

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Heens Office sa-nv Consulting & Services
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Heens Office sa-nv Consulting & Services

Contactgegevens Heens Office sa-nv Consulting & Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heens Office sa-nv Consulting & Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heens Office sa-nv Consulting & Services

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Roosendaelstraat 125,1190, België

Telefoon (phone): 02 347 45 45 02 347 45 45

Fax (fax): 02 347 60 15 02 347 60 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heens Office sa-nv Consulting & Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heens Office sa-nv Consulting & Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heens Office sa-nv Consulting & Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heens Office sa-nv Consulting & Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heens Office sa-nv Consulting & Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heens Office sa-nv Consulting & Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heens Office sa-nv Consulting & Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heens Office sa-nv Consulting & Services
Products information Heens Office sa-nv Consulting & Services

BTW identificatienummer (tax): BE06714538574
Ondernemingsnummer: 9516876220
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Heens Office sa-nv Consulting & Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heens Office sa-nv Consulting & Services
(Get full report from official database of BE for Heens Office sa-nv Consulting & Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heens Office sa-nv Consulting & Services
Addition kinds of activities for Heens Office sa-nv Consulting & Services

2599. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
32290200. Optisch glas | Optical glass
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
45129902. Luchtvaartmaatschappij, gepland | Air passenger carrier, scheduled

Werken bij Heens Office sa-nv Consulting & Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heens Office sa-nv Consulting & Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heens Office sa-nv Consulting & Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heens Office sa-nv Consulting & Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van Heens Office sa-nv Consulting & Services in sociale netwerken
Look for responds of Heens Office sa-nv Consulting & Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heens Office sa-nv Consulting & Services. Laat een reactie achter voor Heens Office sa-nv Consulting & Services. Heens Office sa-nv Consulting & Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heens Office sa-nv Consulting & Services. Leave a respond for Heens Office sa-nv Consulting & Services. Heens Office sa-nv Consulting & Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heens Office sa-nv Consulting & Services op de google maps. Adres en contacten Heens Office sa-nv Consulting & Services
Location of Heens Office sa-nv Consulting & Services on the google maps. Address and contacts of Heens Office sa-nv Consulting & Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Heens Office sa-nv Consulting & Services Heens Office sa-nv Consulting & Services: PAPIER SERVICE | SENEC-CMS sa | MAISON GOSSELIN SPRL | Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux | Globa B.V.B.A.

Other related companies as Heens Office sa-nv Consulting & Services: PAPIER SERVICE | SENEC-CMS sa | MAISON GOSSELIN SPRL | Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux | Globa B.V.B.A.

Heens Office sa-nv Consulting & Services is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Heens Office sa-nv Consulting & Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06714538574. Het bedrijf Heens Office sa-nv Consulting & Services bevindt zich op het adres: Roosendaelstraat 125,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Heens Office sa-nv Consulting & Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heens Office sa-nv Consulting & Services is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heens Office sa-nv Consulting & Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heens Office sa-nv Consulting & Services, openstaande posities, locatie van Heens Office sa-nv Consulting & Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Heens Office sa-nv Consulting & Services is a company, that was registered 1994 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Heens Office sa-nv Consulting & Services, company assigned to the tax number BE06714538574. The company Heens Office sa-nv Consulting & Services is located at the address: Roosendaelstraat 125,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Heens Office sa-nv Consulting & Services were not found.
The main activity of Heens Office sa-nv Consulting & Services is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Heens Office sa-nv Consulting & Services is not available. You also can look at reviews of Heens Office sa-nv Consulting & Services, open positions, location of Heens Office sa-nv Consulting & Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heens Office sa-nv Consulting & Services, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heens Office sa-nv Consulting & Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heens Office sa-nv Consulting & Services, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heens Office sa-nv Consulting & Services, employees, financial statistics.