Buro Center

Contactgegevens Buro Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buro Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buro Center

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Lieven Bauwensstraat 15,8200, België

Telefoon (phone): 050 32 04 08 050 32 04 08

Fax (fax): 050 31 19 12 050 31 19 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buro Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buro Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buro Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buro Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buro Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buro Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buro Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buro Center
Products information Buro Center

BTW identificatienummer (tax): BE04632904052
Ondernemingsnummer: 1138977050
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Buro Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buro Center
(Get full report from official database of BE for Buro Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buro Center
Addition kinds of activities for Buro Center

421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
24110104. Stavenbouten, hout: gekapt | Stave bolts, wood: hewn
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
33660200. propellers | Propellers
35460000. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
58120308. Fastfood restaurant, onafhankelijk | Fast-food restaurant, independent
73590702. Verhuur van meubels | Furniture rental
73729903. Educatieve computer software | Educational computer software

Werken bij Buro Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buro Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buro Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buro Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van Buro Center in sociale netwerken
Look for responds of Buro Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buro Center. Laat een reactie achter voor Buro Center. Buro Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buro Center. Leave a respond for Buro Center. Buro Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buro Center op de google maps. Adres en contacten Buro Center
Location of Buro Center on the google maps. Address and contacts of Buro Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Buro Center Buro Center: SYJM Cars NV | Driesmans & Co NV | A.C.V.R. BVBA | MIPATEC nv | Netwise

Other related companies as Buro Center: SYJM Cars NV | Driesmans & Co NV | A.C.V.R. BVBA | MIPATEC nv | Netwise

Buro Center is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is Buro Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04632904052. Het bedrijf Buro Center bevindt zich op het adres: Lieven Bauwensstraat 15,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 697,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Buro Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buro Center is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buro Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buro Center, openstaande posities, locatie van Buro Center op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Buro Center is a company, that was registered 1986 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is Buro Center, company assigned to the tax number BE04632904052. The company Buro Center is located at the address: Lieven Bauwensstraat 15,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 697,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Buro Center were not found.
The main activity of Buro Center is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Buro Center is not available. You also can look at reviews of Buro Center, open positions, location of Buro Center on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buro Center, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buro Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buro Center, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buro Center, employees, financial statistics.