A.C.V.R. BVBA

Contactgegevens A.C.V.R. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.V.R. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.V.R. BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Scheldestraat 91-93,2000, België

Telefoon (phone): 03 237 36 88 03 237 36 88

Fax (fax): 03 238 66 87 03 238 66 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.V.R. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.V.R. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.V.R. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.V.R. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.V.R. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.V.R. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.V.R. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.V.R. BVBA
Products information A.C.V.R. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05236328125
Ondernemingsnummer: 4076995849
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.C.V.R. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.V.R. BVBA
(Get full report from official database of BE for A.C.V.R. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.V.R. BVBA
Addition kinds of activities for A.C.V.R. BVBA

234101. Dameskleding en kinderkleding | Women's and children's nightwear
394906. Watersportartikelen | Water sports equipment
753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
13219906. Isobutane (natuurlijke) productie | Isobutane (natural) production
27540703. Uitnodigingen: gravure printing | Invitations: gravure printing
36340200. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
50310307. ramen | Windows
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
52610102. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec

Werken bij A.C.V.R. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.V.R. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.V.R. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.V.R. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

Zoek naar antwoorden van A.C.V.R. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.C.V.R. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.V.R. BVBA. Laat een reactie achter voor A.C.V.R. BVBA. A.C.V.R. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.V.R. BVBA. Leave a respond for A.C.V.R. BVBA. A.C.V.R. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.V.R. BVBA op de google maps. Adres en contacten A.C.V.R. BVBA
Location of A.C.V.R. BVBA on the google maps. Address and contacts of A.C.V.R. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.V.R. BVBA A.C.V.R. BVBA: Hof Ten Doenberghe | Geodetics Construction Maintenance N.V. | Lambrechts-Nicolaers N.V. | Cornix S.A. | deCrayencour

Other related companies as A.C.V.R. BVBA: Hof Ten Doenberghe | Geodetics Construction Maintenance N.V. | Lambrechts-Nicolaers N.V. | Cornix S.A. | deCrayencour

A.C.V.R. BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.V.R. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05236328125. Het bedrijf A.C.V.R. BVBA bevindt zich op het adres: Scheldestraat 91-93,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 678,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.C.V.R. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.V.R. BVBA is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.V.R. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.V.R. BVBA, openstaande posities, locatie van A.C.V.R. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.V.R. BVBA is a company, that was registered 1999 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is A.C.V.R. BVBA, company assigned to the tax number BE05236328125. The company A.C.V.R. BVBA is located at the address: Scheldestraat 91-93,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 678,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.C.V.R. BVBA were not found.
The main activity of A.C.V.R. BVBA is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.V.R. BVBA is not available. You also can look at reviews of A.C.V.R. BVBA, open positions, location of A.C.V.R. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.V.R. BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.V.R. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.V.R. BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.V.R. BVBA, employees, financial statistics.