C@net BVBA

Contactgegevens C@net BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C@net BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C@net BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Affligemdreef 11A,9300, België

Telefoon (phone): 053 41 72 71 053 41 72 71

Fax (fax): 053 41 72 73 053 41 72 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C@net BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C@net BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C@net BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C@net BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C@net BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C@net BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C@net BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C@net BVBA
Products information C@net BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04582916259
Ondernemingsnummer: 3824584960
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in C@net BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C@net BVBA
(Get full report from official database of BE for C@net BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C@net BVBA
Addition kinds of activities for C@net BVBA

17310401. Toegangscontrolesystemen specialisatie | Access control systems specialization
22730404. Wilton tapijten | Wilton carpets
28510102. Lood in olieverf | Lead-in-oil paints
33660200. propellers | Propellers
37110408. Sneeuwploegen (motorvoertuigen), montage van | Snow plows (motor vehicles), assembly of
37510101. Bromfietsen en onderdelen | Mopeds and parts
50840600. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate

Werken bij C@net BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C@net BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C@net BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C@net BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van C@net BVBA in sociale netwerken
Look for responds of C@net BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C@net BVBA. Laat een reactie achter voor C@net BVBA. C@net BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C@net BVBA. Leave a respond for C@net BVBA. C@net BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C@net BVBA op de google maps. Adres en contacten C@net BVBA
Location of C@net BVBA on the google maps. Address and contacts of C@net BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come C@net BVBA C@net BVBA: Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA | BABUSIAUX ANNE | Levita Chemical International | Maesland N.V. | PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA

Other related companies as C@net BVBA: Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA | BABUSIAUX ANNE | Levita Chemical International | Maesland N.V. | PATRICK DE BRUYN & C0 INT. BVBA

C@net BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is C@net BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04582916259. Het bedrijf C@net BVBA bevindt zich op het adres: Affligemdreef 11A,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in C@net BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C@net BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C@net BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C@net BVBA, openstaande posities, locatie van C@net BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C@net BVBA is a company, that was registered 1999 in Aalst region, Belgium. Full name of company is C@net BVBA, company assigned to the tax number BE04582916259. The company C@net BVBA is located at the address: Affligemdreef 11A,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in C@net BVBA were not found.
The main activity of C@net BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C@net BVBA is not available. You also can look at reviews of C@net BVBA, open positions, location of C@net BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C@net BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C@net BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C@net BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C@net BVBA, employees, financial statistics.