A.B.S.-Bouwteam

Contactgegevens A.B.S.-Bouwteam: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.S.-Bouwteam: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.S.-Bouwteam

Regio (region): Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Adres (address): Schoonzichtstraat 33,9051, België

Telefoon (phone): 09 242 85 65; 09 329 39 99 09 242 85 65; 09 329 39 99

Fax (fax): 09 242 85 60; 09 242 85 66; 09 242 85 65 09 242 85 60; 09 242 85 66; 09 242 85 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.S.-Bouwteam: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.S.-Bouwteam"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.S.-Bouwteam"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.S.-Bouwteam, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.S.-Bouwteam. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.S.-Bouwteam, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.S.-Bouwteam. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.S.-Bouwteam
Products information A.B.S.-Bouwteam

BTW identificatienummer (tax): BE07177337646
Ondernemingsnummer: 7251770019
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.B.S.-Bouwteam zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.S.-Bouwteam
(Get full report from official database of BE for A.B.S.-Bouwteam)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.S.-Bouwteam
Addition kinds of activities for A.B.S.-Bouwteam

22119910. Cottonades | Cottonades
24930102. Wallboard, behalve gips | Wallboard, except gypsum
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
38610205. Hangers, fotografische film, plaat en papier | Hangers, photographic film, plate, and paper
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection

Werken bij A.B.S.-Bouwteam: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.S.-Bouwteam: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.S.-Bouwteam. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.S.-Bouwteam. Looking for open vacancies in other companies

 • Sanitair installateur (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

 • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

 • TECHNIEKER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

 • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

 • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

 • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

  Regio: PEIZEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PZ DUFFEL

  Type: Vaste Job

  voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

 • C++ Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TALENT-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

 • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Flexijob

  Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

Zoek naar antwoorden van A.B.S.-Bouwteam in sociale netwerken
Look for responds of A.B.S.-Bouwteam in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.S.-Bouwteam. Laat een reactie achter voor A.B.S.-Bouwteam. A.B.S.-Bouwteam bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.S.-Bouwteam. Leave a respond for A.B.S.-Bouwteam. A.B.S.-Bouwteam on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.S.-Bouwteam op de google maps. Adres en contacten A.B.S.-Bouwteam
Location of A.B.S.-Bouwteam on the google maps. Address and contacts of A.B.S.-Bouwteam

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.S.-Bouwteam A.B.S.-Bouwteam: Geldof D | Vebor NV | SAINT-JEAN SA | BORMANS | Reinhold Meessen AG

Other related companies as A.B.S.-Bouwteam: Geldof D | Vebor NV | SAINT-JEAN SA | BORMANS | Reinhold Meessen AG

A.B.S.-Bouwteam is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.S.-Bouwteam, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07177337646. Het bedrijf A.B.S.-Bouwteam bevindt zich op het adres: Schoonzichtstraat 33,9051. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.B.S.-Bouwteam zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.S.-Bouwteam is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.S.-Bouwteam is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.S.-Bouwteam, openstaande posities, locatie van A.B.S.-Bouwteam op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B.S.-Bouwteam is a company, that was registered 1996 in Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee) region, Belgium. Full name of company is A.B.S.-Bouwteam, company assigned to the tax number BE07177337646. The company A.B.S.-Bouwteam is located at the address: Schoonzichtstraat 33,9051. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 242,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.B.S.-Bouwteam were not found.
The main activity of A.B.S.-Bouwteam is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.S.-Bouwteam is not available. You also can look at reviews of A.B.S.-Bouwteam, open positions, location of A.B.S.-Bouwteam on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.S.-Bouwteam, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.S.-Bouwteam, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.S.-Bouwteam, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.S.-Bouwteam, employees, financial statistics.