Reinhold Meessen AG

Contactgegevens Reinhold Meessen AG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reinhold Meessen AG: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reinhold Meessen AG

Regio (region): Eynatten 4731 B - BELGIUM, België

Adres (address): Eupener Strasse 83, België

Telefoon (phone): +32-858811 +32-858811

Fax (fax): +32-866796 +32-866796

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reinhold Meessen AG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reinhold Meessen AG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reinhold Meessen AG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reinhold Meessen AG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reinhold Meessen AG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reinhold Meessen AG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reinhold Meessen AG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reinhold Meessen AG
Products information Reinhold Meessen AG

BTW identificatienummer (tax): BE06682403564
Ondernemingsnummer: 8029052734
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 356,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Reinhold Meessen AG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reinhold Meessen AG
(Get full report from official database of BE for Reinhold Meessen AG)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reinhold Meessen AG
Addition kinds of activities for Reinhold Meessen AG

286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
633100. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
13110100. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
20330309. Fruitpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit purees: packaged in cans, jars, etc.
24510202. Mobiele klaslokalen | Mobile classrooms
41510000. Schoolbussen | School buses
42159904. Pakketlevering, voertuig | Parcel delivery, vehicular

Werken bij Reinhold Meessen AG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reinhold Meessen AG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reinhold Meessen AG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reinhold Meessen AG. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

    Type: Studentenjob

    assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

Zoek naar antwoorden van Reinhold Meessen AG in sociale netwerken
Look for responds of Reinhold Meessen AG in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reinhold Meessen AG. Laat een reactie achter voor Reinhold Meessen AG. Reinhold Meessen AG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reinhold Meessen AG. Leave a respond for Reinhold Meessen AG. Reinhold Meessen AG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reinhold Meessen AG op de google maps. Adres en contacten Reinhold Meessen AG
Location of Reinhold Meessen AG on the google maps. Address and contacts of Reinhold Meessen AG

Andere gerelateerde bedrijven als come Reinhold Meessen AG Reinhold Meessen AG: De Block Luc | L'ATELIER | Latour Bernard SPRL | Digital Systems | Rossel Interactive Media s.a

Other related companies as Reinhold Meessen AG: De Block Luc | L'ATELIER | Latour Bernard SPRL | Digital Systems | Rossel Interactive Media s.a

Reinhold Meessen AG is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Eynatten 4731 B - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Reinhold Meessen AG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06682403564. Het bedrijf Reinhold Meessen AG bevindt zich op het adres: Eupener Strasse 83. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 356,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Reinhold Meessen AG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Reinhold Meessen AG is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reinhold Meessen AG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reinhold Meessen AG, openstaande posities, locatie van Reinhold Meessen AG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Reinhold Meessen AG is a company, that was registered 2012 in Eynatten 4731 B - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Reinhold Meessen AG, company assigned to the tax number BE06682403564. The company Reinhold Meessen AG is located at the address: Eupener Strasse 83. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 356,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Reinhold Meessen AG were not found.
The main activity of Reinhold Meessen AG is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Reinhold Meessen AG is not available. You also can look at reviews of Reinhold Meessen AG, open positions, location of Reinhold Meessen AG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reinhold Meessen AG, Eynatten 4731 B - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reinhold Meessen AG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reinhold Meessen AG, Eynatten 4731 B - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reinhold Meessen AG, employees, financial statistics.