Project Organisation and Management SPRL

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Project Organisation and Management SPRL
Private companiesSocial Services • Project Organisation and Management SPRL

Contactgegevens Project Organisation and Management SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Project Organisation and Management SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Project Organisation and Management SPRL

Regio (region): Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin), België

Adres (address): Rue aux Champs 7,1457, België

Telefoon (phone): 010 65 78 68 010 65 78 68

Fax (fax): 010 65 10 77 010 65 10 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Project Organisation and Management SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Project Organisation and Management SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Project Organisation and Management SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Project Organisation and Management SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Project Organisation and Management SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Project Organisation and Management SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Project Organisation and Management SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Project Organisation and Management SPRL
Products information Project Organisation and Management SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07554168701
Ondernemingsnummer: 8467956542
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Project Organisation and Management SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Project Organisation and Management SPRL
(Get full report from official database of BE for Project Organisation and Management SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Project Organisation and Management SPRL
Addition kinds of activities for Project Organisation and Management SPRL

243100. Millwork | Millwork
253100. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
20749902. Katoenzaadolie, gededeoriseerd | Cottonseed oil, deodorized
22999903. Stoffen: linnen, jute, hennep, ramie | Fabrics: linen, jute, hemp, ramie
28690303. Adipinezuur en metaalzouten | Adipic acid and metallic salts
36779901. Baluns | Baluns

Werken bij Project Organisation and Management SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Project Organisation and Management SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Project Organisation and Management SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Project Organisation and Management SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van Project Organisation and Management SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Project Organisation and Management SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Project Organisation and Management SPRL. Laat een reactie achter voor Project Organisation and Management SPRL. Project Organisation and Management SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Project Organisation and Management SPRL. Leave a respond for Project Organisation and Management SPRL. Project Organisation and Management SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Project Organisation and Management SPRL op de google maps. Adres en contacten Project Organisation and Management SPRL
Location of Project Organisation and Management SPRL on the google maps. Address and contacts of Project Organisation and Management SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Project Organisation and Management SPRL Project Organisation and Management SPRL: BOUCKENBORGH JONGEREN- EN CULTUURCENTRUM | TME SA | I.V.S. NV | Knauf Isol-Pack | Poppentheater De Spiegel v.z.w.

Other related companies as Project Organisation and Management SPRL: BOUCKENBORGH JONGEREN- EN CULTUURCENTRUM | TME SA | I.V.S. NV | Knauf Isol-Pack | Poppentheater De Spiegel v.z.w.

Project Organisation and Management SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin), België. De volledige naam van het bedrijf is Project Organisation and Management SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07554168701. Het bedrijf Project Organisation and Management SPRL bevindt zich op het adres: Rue aux Champs 7,1457. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Project Organisation and Management SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Project Organisation and Management SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Project Organisation and Management SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Project Organisation and Management SPRL, openstaande posities, locatie van Project Organisation and Management SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Project Organisation and Management SPRL is a company, that was registered 2000 in Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin) region, Belgium. Full name of company is Project Organisation and Management SPRL, company assigned to the tax number BE07554168701. The company Project Organisation and Management SPRL is located at the address: Rue aux Champs 7,1457. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Project Organisation and Management SPRL were not found.
The main activity of Project Organisation and Management SPRL is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Project Organisation and Management SPRL is not available. You also can look at reviews of Project Organisation and Management SPRL, open positions, location of Project Organisation and Management SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Project Organisation and Management SPRL, Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Project Organisation and Management SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Project Organisation and Management SPRL, Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Project Organisation and Management SPRL, employees, financial statistics.