Knauf Isol-Pack

Contactgegevens Knauf Isol-Pack: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Knauf Isol-Pack: address, phone, fax, email, website, opening hours

Knauf Isol-Pack

Regio (region): SENEFFE, België

Adres (address): ZONE INDUSTRIELLE C,7180, België

Telefoon (phone): 064 51 07 10; 064 51 07 12 064 51 07 10; 064 51 07 12

Fax (fax): 064 51 07 13 064 51 07 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Knauf Isol-Pack: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Knauf Isol-Pack"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Knauf Isol-Pack"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Knauf Isol-Pack, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Knauf Isol-Pack. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Knauf Isol-Pack, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Knauf Isol-Pack. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Knauf Isol-Pack
Products information Knauf Isol-Pack

BTW identificatienummer (tax): BE04620269775
Ondernemingsnummer: 4784790039
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Knauf Isol-Pack zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Knauf Isol-Pack
(Get full report from official database of BE for Knauf Isol-Pack)

Aanvulling soorten activiteiten voor Knauf Isol-Pack
Addition kinds of activities for Knauf Isol-Pack

074100. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
20529902. Koekjes, droog | Biscuits, dry
32310502. Wetenschappelijk en technisch glaswerk: van aangekochte glas | Scientific and technical glassware: from purchased glass
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
51220200. Toiletartikelen | Toiletries
72510103. Schoenverven winkel | Shoe dyeing shop
80990200. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services

Werken bij Knauf Isol-Pack: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Knauf Isol-Pack: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Knauf Isol-Pack. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Knauf Isol-Pack. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • onderhoudstechnici (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Lijn operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van Knauf Isol-Pack in sociale netwerken
Look for responds of Knauf Isol-Pack in social networks

Lees alle opmerkingen voor Knauf Isol-Pack. Laat een reactie achter voor Knauf Isol-Pack. Knauf Isol-Pack bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Knauf Isol-Pack. Leave a respond for Knauf Isol-Pack. Knauf Isol-Pack on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Knauf Isol-Pack op de google maps. Adres en contacten Knauf Isol-Pack
Location of Knauf Isol-Pack on the google maps. Address and contacts of Knauf Isol-Pack

Andere gerelateerde bedrijven als come Knauf Isol-Pack Knauf Isol-Pack: Vermeylen Steven | Constructie Vergauwe NV | Sackx-Coussement BVBA | Autex co Prof Paul Kiekens, Universiteit Gent, Department of Textiles | silitech

Other related companies as Knauf Isol-Pack: Vermeylen Steven | Constructie Vergauwe NV | Sackx-Coussement BVBA | Autex co Prof Paul Kiekens, Universiteit Gent, Department of Textiles | silitech

Knauf Isol-Pack is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio SENEFFE, België. De volledige naam van het bedrijf is Knauf Isol-Pack, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04620269775. Het bedrijf Knauf Isol-Pack bevindt zich op het adres: ZONE INDUSTRIELLE C,7180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 165,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Knauf Isol-Pack zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Knauf Isol-Pack is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Knauf Isol-Pack is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Knauf Isol-Pack, openstaande posities, locatie van Knauf Isol-Pack op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Knauf Isol-Pack is a company, that was registered 2006 in SENEFFE region, Belgium. Full name of company is Knauf Isol-Pack, company assigned to the tax number BE04620269775. The company Knauf Isol-Pack is located at the address: ZONE INDUSTRIELLE C,7180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 165,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Knauf Isol-Pack were not found.
The main activity of Knauf Isol-Pack is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Knauf Isol-Pack is not available. You also can look at reviews of Knauf Isol-Pack, open positions, location of Knauf Isol-Pack on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Knauf Isol-Pack, SENEFFE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Knauf Isol-Pack, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Knauf Isol-Pack, SENEFFE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Knauf Isol-Pack, employees, financial statistics.