SoluCon BVBA

Contactgegevens SoluCon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SoluCon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SoluCon BVBA

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Hertogstraat 157 Bus 202,3001, België

Telefoon (phone): 016 40 47 57 016 40 47 57

Fax (fax): +32 (83) 781-98-41 +32 (83) 781-98-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SoluCon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SoluCon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SoluCon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SoluCon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SoluCon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SoluCon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SoluCon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SoluCon BVBA
Products information SoluCon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03952850341
Ondernemingsnummer: 6422302246
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SoluCon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SoluCon BVBA
(Get full report from official database of BE for SoluCon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SoluCon BVBA
Addition kinds of activities for SoluCon BVBA

01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
28120100. alkaliën | Alkalies
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
49619903. Stoomverwarmingssystemen (leveranciers van warmte) | Steam heating systems (suppliers of heat)
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij SoluCon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SoluCon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SoluCon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SoluCon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

Zoek naar antwoorden van SoluCon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SoluCon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SoluCon BVBA. Laat een reactie achter voor SoluCon BVBA. SoluCon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SoluCon BVBA. Leave a respond for SoluCon BVBA. SoluCon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SoluCon BVBA op de google maps. Adres en contacten SoluCon BVBA
Location of SoluCon BVBA on the google maps. Address and contacts of SoluCon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SoluCon BVBA SoluCon BVBA: Happy Screen SPRL | Centrum voor ontwikkelingstherapie | Office du Tourisme d'Antoing | ALD Automotive | COMPAGNIE INTERCOMMUNALE BRUXELLOISE DES EAUX (C.I.B.E.)

Other related companies as SoluCon BVBA: Happy Screen SPRL | Centrum voor ontwikkelingstherapie | Office du Tourisme d'Antoing | ALD Automotive | COMPAGNIE INTERCOMMUNALE BRUXELLOISE DES EAUX (C.I.B.E.)

SoluCon BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is SoluCon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03952850341. Het bedrijf SoluCon BVBA bevindt zich op het adres: Hertogstraat 157 Bus 202,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SoluCon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SoluCon BVBA is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SoluCon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SoluCon BVBA, openstaande posities, locatie van SoluCon BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SoluCon BVBA is a company, that was registered 1995 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is SoluCon BVBA, company assigned to the tax number BE03952850341. The company SoluCon BVBA is located at the address: Hertogstraat 157 Bus 202,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SoluCon BVBA were not found.
The main activity of SoluCon BVBA is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SoluCon BVBA is not available. You also can look at reviews of SoluCon BVBA, open positions, location of SoluCon BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SoluCon BVBA, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SoluCon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SoluCon BVBA, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SoluCon BVBA, employees, financial statistics.