Happy Screen SPRL

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Happy Screen SPRL

Contactgegevens Happy Screen SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Happy Screen SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Happy Screen SPRL

Regio (region): Marche-en-Famenne, België

Adres (address): Rue de la Croix Bande 1,6900, België

Telefoon (phone): 084 31 39 89 084 31 39 89

Fax (fax): 084 31 63 01 084 31 63 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Happy Screen SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Happy Screen SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Happy Screen SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Happy Screen SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Happy Screen SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Happy Screen SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Happy Screen SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Happy Screen SPRL
Products information Happy Screen SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06145996093
Ondernemingsnummer: 2578460693
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Happy Screen SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Happy Screen SPRL
(Get full report from official database of BE for Happy Screen SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Happy Screen SPRL
Addition kinds of activities for Happy Screen SPRL

17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
20230202. Geconcentreerde melk | Concentrated milk
28690300. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
73899919. Brandblusser onderhoud | Fire extinguisher servicing

Werken bij Happy Screen SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Happy Screen SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Happy Screen SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Happy Screen SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • CNC Plooier (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een voltijdse werkkracht die in twee ploegen kan werken.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van Happy Screen SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Happy Screen SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Happy Screen SPRL. Laat een reactie achter voor Happy Screen SPRL. Happy Screen SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Happy Screen SPRL. Leave a respond for Happy Screen SPRL. Happy Screen SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Happy Screen SPRL op de google maps. Adres en contacten Happy Screen SPRL
Location of Happy Screen SPRL on the google maps. Address and contacts of Happy Screen SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Happy Screen SPRL Happy Screen SPRL: PC-Shop Z-Computers | MAGIX STUDIO | P & G Metaalwerken BVBA | Chrine Stakenborghs | Yagera Kanigi Pombe

Other related companies as Happy Screen SPRL: PC-Shop Z-Computers | MAGIX STUDIO | P & G Metaalwerken BVBA | Chrine Stakenborghs | Yagera Kanigi Pombe

Happy Screen SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Marche-en-Famenne, België. De volledige naam van het bedrijf is Happy Screen SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06145996093. Het bedrijf Happy Screen SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Croix Bande 1,6900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Happy Screen SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Happy Screen SPRL is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Happy Screen SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Happy Screen SPRL, openstaande posities, locatie van Happy Screen SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Happy Screen SPRL is a company, that was registered 1993 in Marche-en-Famenne region, Belgium. Full name of company is Happy Screen SPRL, company assigned to the tax number BE06145996093. The company Happy Screen SPRL is located at the address: Rue de la Croix Bande 1,6900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Happy Screen SPRL were not found.
The main activity of Happy Screen SPRL is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Happy Screen SPRL is not available. You also can look at reviews of Happy Screen SPRL, open positions, location of Happy Screen SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Happy Screen SPRL, Marche-en-Famenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Happy Screen SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Happy Screen SPRL, Marche-en-Famenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Happy Screen SPRL, employees, financial statistics.