A.B.A.D. NV

Contactgegevens A.B.A.D. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.A.D. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.A.D. NV

Regio (region): Merksplas, België

Adres (address): Vaartstraat 25,2330, België

Telefoon (phone): 014 63 39 96 014 63 39 96

Fax (fax): 014 63 52 22 014 63 52 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.A.D. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.A.D. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.A.D. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.A.D. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.A.D. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.A.D. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.A.D. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.A.D. NV
Products information A.B.A.D. NV

BTW identificatienummer (tax): BE03182708740
Ondernemingsnummer: 9919250488
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.B.A.D. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.A.D. NV
(Get full report from official database of BE for A.B.A.D. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.A.D. NV
Addition kinds of activities for A.B.A.D. NV

6011. Federale reserve banken | Federal reserve banks
25319900. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
33399905. Cadmium-raffinage (primair) | Cadmium refining (primary)
49250100. Gemengd natuurlijk en gefabriceerd gas, behalve aardolie | Mixed natural and manufactured gas, except petroleum
50859902. Kroon en sluitingen, metaal | Crowns and closures, metal
72120104. Valet kleding dienst | Valet apparel service
73891403. Barter uitwisseling | Barter exchange

Werken bij A.B.A.D. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.A.D. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.A.D. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.A.D. NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch medewerker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

 • Orderpicker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

 • Reachtruckchauffeur M/V snelle opstart! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Reachtruckchauffeur M/V voor onze klant te Opglabbeek. Je werkt in 2 ploegen en kan snel opstarten!

 • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

 • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

 • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

 • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

 • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: D'OUWE POST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

 • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SNOEZEL XL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

 • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Flexijob

  Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van A.B.A.D. NV in sociale netwerken
Look for responds of A.B.A.D. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.A.D. NV. Laat een reactie achter voor A.B.A.D. NV. A.B.A.D. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.A.D. NV. Leave a respond for A.B.A.D. NV. A.B.A.D. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.A.D. NV op de google maps. Adres en contacten A.B.A.D. NV
Location of A.B.A.D. NV on the google maps. Address and contacts of A.B.A.D. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.A.D. NV A.B.A.D. NV: Rayp-Bilande | MENU BABY SHOES | Pattyn C | SNEL G BELGIUM NV | Drafil S.A.

Other related companies as A.B.A.D. NV: Rayp-Bilande | MENU BABY SHOES | Pattyn C | SNEL G BELGIUM NV | Drafil S.A.

A.B.A.D. NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Merksplas, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.A.D. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03182708740. Het bedrijf A.B.A.D. NV bevindt zich op het adres: Vaartstraat 25,2330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 305,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.B.A.D. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.A.D. NV is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.A.D. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.A.D. NV, openstaande posities, locatie van A.B.A.D. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B.A.D. NV is a company, that was registered 2013 in Merksplas region, Belgium. Full name of company is A.B.A.D. NV, company assigned to the tax number BE03182708740. The company A.B.A.D. NV is located at the address: Vaartstraat 25,2330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 305,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.B.A.D. NV were not found.
The main activity of A.B.A.D. NV is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.A.D. NV is not available. You also can look at reviews of A.B.A.D. NV, open positions, location of A.B.A.D. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.A.D. NV, Merksplas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.A.D. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.A.D. NV, Merksplas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.A.D. NV, employees, financial statistics.