SNEL G BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • SNEL G BELGIUM NV
Private companiesTobacco Products • SNEL G BELGIUM NV

Contactgegevens SNEL G BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNEL G BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNEL G BELGIUM NV

Regio (region): Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België

Adres (address): E 3 laan 62,9800, België

Telefoon (phone): 09 381 51 00 09 381 51 00

Fax (fax): 09 386 88 09 09 386 88 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNEL G BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNEL G BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNEL G BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNEL G BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNEL G BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNEL G BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNEL G BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNEL G BELGIUM NV
Products information SNEL G BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08529479980
Ondernemingsnummer: 2700958251
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SNEL G BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNEL G BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for SNEL G BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNEL G BELGIUM NV
Addition kinds of activities for SNEL G BELGIUM NV

1793. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
349299. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
27969907. Stereotype platen | Stereotype plates
33540102. Spoelen, staaf, geëxtrudeerd, aluminium | Coils, rod, extruded, aluminum
38420302. Implantaten, chirurgisch | Implants, surgical
76991102. Vergrendelde onderdelen aan individuele bestelling | Lock parts made to individual order
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij SNEL G BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNEL G BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNEL G BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNEL G BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van SNEL G BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of SNEL G BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNEL G BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor SNEL G BELGIUM NV. SNEL G BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNEL G BELGIUM NV. Leave a respond for SNEL G BELGIUM NV. SNEL G BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNEL G BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten SNEL G BELGIUM NV
Location of SNEL G BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of SNEL G BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SNEL G BELGIUM NV SNEL G BELGIUM NV: Channel Sailing BVBA | Floor Concept SPRL | CLAERHOUTE JO-DVV | Teclyse S.A. | EM Management Consulting

Other related companies as SNEL G BELGIUM NV: Channel Sailing BVBA | Floor Concept SPRL | CLAERHOUTE JO-DVV | Teclyse S.A. | EM Management Consulting

SNEL G BELGIUM NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België. De volledige naam van het bedrijf is SNEL G BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08529479980. Het bedrijf SNEL G BELGIUM NV bevindt zich op het adres: E 3 laan 62,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SNEL G BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNEL G BELGIUM NV is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNEL G BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNEL G BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van SNEL G BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SNEL G BELGIUM NV is a company, that was registered 1990 in Deinze (Petegem-aan-de-Leie) region, Belgium. Full name of company is SNEL G BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08529479980. The company SNEL G BELGIUM NV is located at the address: E 3 laan 62,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SNEL G BELGIUM NV were not found.
The main activity of SNEL G BELGIUM NV is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SNEL G BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of SNEL G BELGIUM NV, open positions, location of SNEL G BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNEL G BELGIUM NV, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNEL G BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNEL G BELGIUM NV, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNEL G BELGIUM NV, employees, financial statistics.