COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA
Private companiesAgricultural Services • COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA

Contactgegevens COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA

Regio (region): Erpe-Mere (Mere), België

Adres (address): Nieuwstraat 6,9420, België

Telefoon (phone): 053 83 93 55 053 83 93 55

Fax (fax): 053 83 13 86 053 83 13 86

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA
Products information COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07093017578
Ondernemingsnummer: 2040130615
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA
(Get full report from official database of BE for COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA
Addition kinds of activities for COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA

281904. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
372801. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
20150105. Kip, verwerkt: bevroren | Chicken, processed: frozen
26210308. Specialiteitenpapieren | Specialty papers
38230306. Magnetische stromingsmeters, industrieel proces type | Magnetic flow meters, industrial process type
55990105. Luchtballonnen en apparatuur | Hot air balloons and equipment
57340200. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
80119905. Chirurg | Surgeon
87330102. Biotechnisch onderzoek, niet-commercieel | Biotechnical research, noncommercial

Werken bij COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA. Laat een reactie achter voor COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA. COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA. Leave a respond for COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA. COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA op de google maps. Adres en contacten COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA
Location of COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA on the google maps. Address and contacts of COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA: Van Den Eynde BVBA | Debacker Elektro | Top-Elektro BVBA | Zig Zag World | Mahieu, Tom

Other related companies as COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA: Van Den Eynde BVBA | Debacker Elektro | Top-Elektro BVBA | Zig Zag World | Mahieu, Tom

COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Erpe-Mere (Mere), België. De volledige naam van het bedrijf is COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07093017578. Het bedrijf COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 6,9420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 433,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA, openstaande posities, locatie van COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA is a company, that was registered 1996 in Erpe-Mere (Mere) region, Belgium. Full name of company is COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA, company assigned to the tax number BE07093017578. The company COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA is located at the address: Nieuwstraat 6,9420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 433,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA were not found.
The main activity of COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA is not available. You also can look at reviews of COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA, open positions, location of COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA, Erpe-Mere (Mere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA, Erpe-Mere (Mere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPUTERS DE ZONNEBLOEM BVBA, employees, financial statistics.