Zig Zag World

Contactgegevens Zig Zag World: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zig Zag World: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zig Zag World

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Paul Emile Jansonstraat 9,1050, België

Telefoon (phone): 02 537 25 25 02 537 25 25

Fax (fax): 02 538 11 17 02 538 11 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zig Zag World: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zig Zag World"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zig Zag World"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zig Zag World, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zig Zag World. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zig Zag World, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zig Zag World. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zig Zag World
Products information Zig Zag World

BTW identificatienummer (tax): BE08062835693
Ondernemingsnummer: 7249572753
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Zig Zag World zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zig Zag World
(Get full report from official database of BE for Zig Zag World)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zig Zag World
Addition kinds of activities for Zig Zag World

2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
209199. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
26559900. Fiber blikjes, trommels en dergelijke producten, nec | Fiber cans, drums, and similar products, nec
57190200. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
83610201. Halverwege huis voor misdadigers en misdadigers | Halfway home for delinquents and offenders

Werken bij Zig Zag World: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zig Zag World: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zig Zag World. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zig Zag World. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van Zig Zag World in sociale netwerken
Look for responds of Zig Zag World in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zig Zag World. Laat een reactie achter voor Zig Zag World. Zig Zag World bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zig Zag World. Leave a respond for Zig Zag World. Zig Zag World on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zig Zag World op de google maps. Adres en contacten Zig Zag World
Location of Zig Zag World on the google maps. Address and contacts of Zig Zag World

Andere gerelateerde bedrijven als come Zig Zag World Zig Zag World: Apso BVBA | Van Parys & Van Hullebus | Vibo Belgium NV | Gricar | Lamiroy Consulting

Other related companies as Zig Zag World: Apso BVBA | Van Parys & Van Hullebus | Vibo Belgium NV | Gricar | Lamiroy Consulting

Zig Zag World is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Zig Zag World, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08062835693. Het bedrijf Zig Zag World bevindt zich op het adres: Paul Emile Jansonstraat 9,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Zig Zag World zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zig Zag World is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zig Zag World is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zig Zag World, openstaande posities, locatie van Zig Zag World op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zig Zag World is a company, that was registered 1995 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Zig Zag World, company assigned to the tax number BE08062835693. The company Zig Zag World is located at the address: Paul Emile Jansonstraat 9,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Zig Zag World were not found.
The main activity of Zig Zag World is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Zig Zag World is not available. You also can look at reviews of Zig Zag World, open positions, location of Zig Zag World on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zig Zag World, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zig Zag World, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zig Zag World, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zig Zag World, employees, financial statistics.