INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS
Private companiesFurniture and Fixtures • INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS

Contactgegevens INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS

Regio (region): Brussel (Sint-Joost-ten-node), België

Adres (address): Koningsstraat 171,1210, België

Telefoon (phone): 02 219 19 59 02 219 19 59

Fax (fax): 02 219 75 53 02 219 75 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS
Products information INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS

BTW identificatienummer (tax): BE05851013183
Ondernemingsnummer: 1613311767
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS
(Get full report from official database of BE for INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS
Addition kinds of activities for INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS

2673. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
722100. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
36799911. Sokken, elektronische buis | Sockets, electronic tube
39499906. Handschoenen, sport en atletiek: boksen, handbal, enz. | Gloves, sport and athletic: boxing, handball, etc.
48229903. Nonvocal bericht communicatie | Nonvocal message communications
50750103. Luchtvervuiling apparatuur en benodigdheden | Air pollution control equipment and supplies
50990206. Roundwood | Roundwood
51729901. Ruwe olie | Crude oil
59470102. Ballonwinkels | Balloon shops

Werken bij INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS. Laat een reactie achter voor INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS. INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS. Leave a respond for INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS. INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS op de google maps. Adres en contacten INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS
Location of INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS on the google maps. Address and contacts of INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS: Bietlot-Duculot et Califice | Dubois Medica NV | Ampli BVBA | Mathoux & Cie SA | Cynefin NV

Other related companies as INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS: Bietlot-Duculot et Califice | Dubois Medica NV | Ampli BVBA | Mathoux & Cie SA | Cynefin NV

INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Joost-ten-node), België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05851013183. Het bedrijf INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS bevindt zich op het adres: Koningsstraat 171,1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS, openstaande posities, locatie van INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS is a company, that was registered 1993 in Brussel (Sint-Joost-ten-node) region, Belgium. Full name of company is INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS, company assigned to the tax number BE05851013183. The company INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS is located at the address: Koningsstraat 171,1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS were not found.
The main activity of INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS is not available. You also can look at reviews of INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS, open positions, location of INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS, Brussel (Sint-Joost-ten-node): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS, Brussel (Sint-Joost-ten-node): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT D'INFORMATIQUE SAINT-LOUIS, employees, financial statistics.