Bietlot-Duculot et Califice

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Bietlot-Duculot et Califice
Private companiesFurniture and Fixtures • Bietlot-Duculot et Califice

Contactgegevens Bietlot-Duculot et Califice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bietlot-Duculot et Califice: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bietlot-Duculot et Califice

Regio (region): Charleroi (Gilly), België

Adres (address): Rue du Rond Point 185,6060, België

Telefoon (phone): 071 28 36 11; 071 48 71 48 071 28 36 11; 071 48 71 48

Fax (fax): 071 28 36 20 071 28 36 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bietlot-Duculot et Califice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bietlot-Duculot et Califice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bietlot-Duculot et Califice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bietlot-Duculot et Califice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bietlot-Duculot et Califice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bietlot-Duculot et Califice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bietlot-Duculot et Califice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bietlot-Duculot et Califice
Products information Bietlot-Duculot et Califice

BTW identificatienummer (tax): BE09853607177
Ondernemingsnummer: 1929992675
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bietlot-Duculot et Califice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bietlot-Duculot et Califice
(Get full report from official database of BE for Bietlot-Duculot et Califice)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bietlot-Duculot et Califice
Addition kinds of activities for Bietlot-Duculot et Califice

864104. Sociale verenigingen | Social associations
17969900. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
20389908. Soepen, bevroren | Soups, frozen
28249901. Acrylvezels | Acrylic fibers
44910102. Stevedoring | Stevedoring
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec

Werken bij Bietlot-Duculot et Califice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bietlot-Duculot et Califice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bietlot-Duculot et Califice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bietlot-Duculot et Califice. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van Bietlot-Duculot et Califice in sociale netwerken
Look for responds of Bietlot-Duculot et Califice in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bietlot-Duculot et Califice. Laat een reactie achter voor Bietlot-Duculot et Califice. Bietlot-Duculot et Califice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bietlot-Duculot et Califice. Leave a respond for Bietlot-Duculot et Califice. Bietlot-Duculot et Califice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bietlot-Duculot et Califice op de google maps. Adres en contacten Bietlot-Duculot et Califice
Location of Bietlot-Duculot et Califice on the google maps. Address and contacts of Bietlot-Duculot et Califice

Andere gerelateerde bedrijven als come Bietlot-Duculot et Califice Bietlot-Duculot et Califice: EGF-Fuca SPRL | Canters J | 2 Blocks SPRL | D. Cloostermans-Huwaert nv | Lhoas et Lhoas architectes

Other related companies as Bietlot-Duculot et Califice: EGF-Fuca SPRL | Canters J | 2 Blocks SPRL | D. Cloostermans-Huwaert nv | Lhoas et Lhoas architectes

Bietlot-Duculot et Califice is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gilly), België. De volledige naam van het bedrijf is Bietlot-Duculot et Califice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09853607177. Het bedrijf Bietlot-Duculot et Califice bevindt zich op het adres: Rue du Rond Point 185,6060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bietlot-Duculot et Califice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bietlot-Duculot et Califice is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bietlot-Duculot et Califice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bietlot-Duculot et Califice, openstaande posities, locatie van Bietlot-Duculot et Califice op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bietlot-Duculot et Califice is a company, that was registered 1996 in Charleroi (Gilly) region, Belgium. Full name of company is Bietlot-Duculot et Califice, company assigned to the tax number BE09853607177. The company Bietlot-Duculot et Califice is located at the address: Rue du Rond Point 185,6060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bietlot-Duculot et Califice were not found.
The main activity of Bietlot-Duculot et Califice is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bietlot-Duculot et Califice is not available. You also can look at reviews of Bietlot-Duculot et Califice, open positions, location of Bietlot-Duculot et Califice on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bietlot-Duculot et Califice, Charleroi (Gilly): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bietlot-Duculot et Califice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bietlot-Duculot et Califice, Charleroi (Gilly): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bietlot-Duculot et Califice, employees, financial statistics.