INFORMATIC SERVICES IS SA

Contactgegevens INFORMATIC SERVICES IS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFORMATIC SERVICES IS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFORMATIC SERVICES IS SA

Regio (region): Wavre (Limal), België

Adres (address): Rue Joséphine Rauscent 10,1300, België

Telefoon (phone): 010 41 22 39 010 41 22 39

Fax (fax): 010 41 05 18 010 41 05 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFORMATIC SERVICES IS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFORMATIC SERVICES IS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFORMATIC SERVICES IS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFORMATIC SERVICES IS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFORMATIC SERVICES IS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFORMATIC SERVICES IS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFORMATIC SERVICES IS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFORMATIC SERVICES IS SA
Products information INFORMATIC SERVICES IS SA

BTW identificatienummer (tax): BE04445587158
Ondernemingsnummer: 8235595703
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in INFORMATIC SERVICES IS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFORMATIC SERVICES IS SA
(Get full report from official database of BE for INFORMATIC SERVICES IS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFORMATIC SERVICES IS SA
Addition kinds of activities for INFORMATIC SERVICES IS SA

394909. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
862100. Professionele organisaties | Professional organizations
20969900. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
25210000. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
30619903. Medische en chirurgische rubberen buizen (geëxtrudeerd en draaibank) | Medical and surgical rubber tubing (extruded and lathe-cut)
32910700. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
54619905. donuts | Doughnuts

Werken bij INFORMATIC SERVICES IS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFORMATIC SERVICES IS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFORMATIC SERVICES IS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFORMATIC SERVICES IS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van INFORMATIC SERVICES IS SA in sociale netwerken
Look for responds of INFORMATIC SERVICES IS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFORMATIC SERVICES IS SA. Laat een reactie achter voor INFORMATIC SERVICES IS SA. INFORMATIC SERVICES IS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFORMATIC SERVICES IS SA. Leave a respond for INFORMATIC SERVICES IS SA. INFORMATIC SERVICES IS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFORMATIC SERVICES IS SA op de google maps. Adres en contacten INFORMATIC SERVICES IS SA
Location of INFORMATIC SERVICES IS SA on the google maps. Address and contacts of INFORMATIC SERVICES IS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come INFORMATIC SERVICES IS SA INFORMATIC SERVICES IS SA: ISOLANTS VICTOR HALLET SA | NAESSENS RECLAME | Hainaut Recyclage SA | CHRISTIAN DASSONVILLE | VLD Schoten

Other related companies as INFORMATIC SERVICES IS SA: ISOLANTS VICTOR HALLET SA | NAESSENS RECLAME | Hainaut Recyclage SA | CHRISTIAN DASSONVILLE | VLD Schoten

INFORMATIC SERVICES IS SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Wavre (Limal), België. De volledige naam van het bedrijf is INFORMATIC SERVICES IS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445587158. Het bedrijf INFORMATIC SERVICES IS SA bevindt zich op het adres: Rue Joséphine Rauscent 10,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in INFORMATIC SERVICES IS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INFORMATIC SERVICES IS SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFORMATIC SERVICES IS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFORMATIC SERVICES IS SA, openstaande posities, locatie van INFORMATIC SERVICES IS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INFORMATIC SERVICES IS SA is a company, that was registered 2016 in Wavre (Limal) region, Belgium. Full name of company is INFORMATIC SERVICES IS SA, company assigned to the tax number BE04445587158. The company INFORMATIC SERVICES IS SA is located at the address: Rue Joséphine Rauscent 10,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in INFORMATIC SERVICES IS SA were not found.
The main activity of INFORMATIC SERVICES IS SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INFORMATIC SERVICES IS SA is not available. You also can look at reviews of INFORMATIC SERVICES IS SA, open positions, location of INFORMATIC SERVICES IS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFORMATIC SERVICES IS SA, Wavre (Limal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFORMATIC SERVICES IS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFORMATIC SERVICES IS SA, Wavre (Limal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFORMATIC SERVICES IS SA, employees, financial statistics.