ISOLANTS VICTOR HALLET SA

Contactgegevens ISOLANTS VICTOR HALLET SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISOLANTS VICTOR HALLET SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISOLANTS VICTOR HALLET SA

Regio (region): Brussel (Ganshoren), België

Adres (address): Wilgstraat 41-43,1083, België

Telefoon (phone): 02 426 49 93 02 426 49 93

Fax (fax): 02 428 10 49 02 428 10 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISOLANTS VICTOR HALLET SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISOLANTS VICTOR HALLET SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISOLANTS VICTOR HALLET SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISOLANTS VICTOR HALLET SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISOLANTS VICTOR HALLET SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISOLANTS VICTOR HALLET SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISOLANTS VICTOR HALLET SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISOLANTS VICTOR HALLET SA
Products information ISOLANTS VICTOR HALLET SA

BTW identificatienummer (tax): BE04894927978
Ondernemingsnummer: 4962768554
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ISOLANTS VICTOR HALLET SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISOLANTS VICTOR HALLET SA
(Get full report from official database of BE for ISOLANTS VICTOR HALLET SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISOLANTS VICTOR HALLET SA
Addition kinds of activities for ISOLANTS VICTOR HALLET SA

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
20510202. Cakes, bakkerij: behalve bevroren | Cakes, bakery: except frozen
20910213. Garnalen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shrimp: packaged in cans, jars, etc.
26790706. Wikkelaars, papier (ongedrukte): gemaakt van aangekocht materiaal | Wrappers, paper (unprinted): made from purchased material
32610102. Kraanhandvatten, glanzend china en aardewerk | Faucet handles, vitreous china and earthenware
34490200. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
34969914. Vallen, dier en vis | Traps, animal and fish
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
60999912. Automatisch teller machine (atm) netwerk | Automated teller machine (atm) network

Werken bij ISOLANTS VICTOR HALLET SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISOLANTS VICTOR HALLET SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISOLANTS VICTOR HALLET SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISOLANTS VICTOR HALLET SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

Zoek naar antwoorden van ISOLANTS VICTOR HALLET SA in sociale netwerken
Look for responds of ISOLANTS VICTOR HALLET SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISOLANTS VICTOR HALLET SA. Laat een reactie achter voor ISOLANTS VICTOR HALLET SA. ISOLANTS VICTOR HALLET SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISOLANTS VICTOR HALLET SA. Leave a respond for ISOLANTS VICTOR HALLET SA. ISOLANTS VICTOR HALLET SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISOLANTS VICTOR HALLET SA op de google maps. Adres en contacten ISOLANTS VICTOR HALLET SA
Location of ISOLANTS VICTOR HALLET SA on the google maps. Address and contacts of ISOLANTS VICTOR HALLET SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ISOLANTS VICTOR HALLET SA ISOLANTS VICTOR HALLET SA: Check Project Consulting BVBA | Marcelis NV | LOUIS MATHIEUX ET FILS | De Troeye A | Pollepecheur

Other related companies as ISOLANTS VICTOR HALLET SA: Check Project Consulting BVBA | Marcelis NV | LOUIS MATHIEUX ET FILS | De Troeye A | Pollepecheur

ISOLANTS VICTOR HALLET SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Ganshoren), België. De volledige naam van het bedrijf is ISOLANTS VICTOR HALLET SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04894927978. Het bedrijf ISOLANTS VICTOR HALLET SA bevindt zich op het adres: Wilgstraat 41-43,1083. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 731,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ISOLANTS VICTOR HALLET SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ISOLANTS VICTOR HALLET SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISOLANTS VICTOR HALLET SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISOLANTS VICTOR HALLET SA, openstaande posities, locatie van ISOLANTS VICTOR HALLET SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ISOLANTS VICTOR HALLET SA is a company, that was registered 2005 in Brussel (Ganshoren) region, Belgium. Full name of company is ISOLANTS VICTOR HALLET SA, company assigned to the tax number BE04894927978. The company ISOLANTS VICTOR HALLET SA is located at the address: Wilgstraat 41-43,1083. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 731,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ISOLANTS VICTOR HALLET SA were not found.
The main activity of ISOLANTS VICTOR HALLET SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ISOLANTS VICTOR HALLET SA is not available. You also can look at reviews of ISOLANTS VICTOR HALLET SA, open positions, location of ISOLANTS VICTOR HALLET SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISOLANTS VICTOR HALLET SA, Brussel (Ganshoren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISOLANTS VICTOR HALLET SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISOLANTS VICTOR HALLET SA, Brussel (Ganshoren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISOLANTS VICTOR HALLET SA, employees, financial statistics.