V.D.S.

Contactgegevens V.D.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.S.

Regio (region): Ninove (Pollare), België

Adres (address): Beukendreef 46,9401, België

Telefoon (phone): 054 34 21 27; 0477 33 93 80 054 34 21 27; 0477 33 93 80

Fax (fax): 054 34 21 27 054 34 21 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.S.
Products information V.D.S.

BTW identificatienummer (tax): BE07785156250
Ondernemingsnummer: 5008636474
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in V.D.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.S.
(Get full report from official database of BE for V.D.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.S.
Addition kinds of activities for V.D.S.

305203. Rubber belting | Rubber belting
328105. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
391102. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
20350104. Mosterd, bereid (nat) | Mustard, prepared (wet)
39159900. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
58120116. Vietnamees restaurant | Vietnamese restaurant
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings
75329901. Antieke en klassieke auto restauratie | Antique and classic automobile restoration

Werken bij V.D.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef industiële reiniging voedingsindustrie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een schoonmaakbedrijf in de regio Waregem is op zoek naa een ploegchef voor de voedingsindustrie.

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van V.D.S. in sociale netwerken
Look for responds of V.D.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.S.. Laat een reactie achter voor V.D.S.. V.D.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.S.. Leave a respond for V.D.S.. V.D.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.S. op de google maps. Adres en contacten V.D.S.
Location of V.D.S. on the google maps. Address and contacts of V.D.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.S. V.D.S.: Van Driessche I | C.C.A.T. | Aelvoet Daan | Kos Consult International | Dierckx M. vertaalbureau

Other related companies as V.D.S.: Van Driessche I | C.C.A.T. | Aelvoet Daan | Kos Consult International | Dierckx M. vertaalbureau

V.D.S. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Ninove (Pollare), België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07785156250. Het bedrijf V.D.S. bevindt zich op het adres: Beukendreef 46,9401. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in V.D.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.D.S. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.S., openstaande posities, locatie van V.D.S. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.D.S. is a company, that was registered 2001 in Ninove (Pollare) region, Belgium. Full name of company is V.D.S., company assigned to the tax number BE07785156250. The company V.D.S. is located at the address: Beukendreef 46,9401. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in V.D.S. were not found.
The main activity of V.D.S. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.S. is not available. You also can look at reviews of V.D.S., open positions, location of V.D.S. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.S., Ninove (Pollare): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.S., Ninove (Pollare): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.S., employees, financial statistics.