PV. Sys BVBA

Contactgegevens PV. Sys BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PV. Sys BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PV. Sys BVBA

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Bochtlaan 14 Bus 6,3600, België

Telefoon (phone): 089 24 60 11; 089 24 60 12; 0486 21 22 03 089 24 60 11; 089 24 60 12; 0486 21 22 03

Fax (fax): 089 24 60 11; 0486 21 22 03; 089 24 60 12 089 24 60 11; 0486 21 22 03; 089 24 60 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PV. Sys BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PV. Sys BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PV. Sys BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PV. Sys BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PV. Sys BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PV. Sys BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PV. Sys BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PV. Sys BVBA
Products information PV. Sys BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08571228027
Ondernemingsnummer: 7480010986
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PV. Sys BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PV. Sys BVBA
(Get full report from official database of BE for PV. Sys BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PV. Sys BVBA
Addition kinds of activities for PV. Sys BVBA

239204. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
24991200. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
34440504. Ovenschuren, plaatmetaal | Furnace casings, sheet metal
35310804. Bucket of scarifier tanden | Bucket or scarifier teeth

Werken bij PV. Sys BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PV. Sys BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PV. Sys BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PV. Sys BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van PV. Sys BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PV. Sys BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PV. Sys BVBA. Laat een reactie achter voor PV. Sys BVBA. PV. Sys BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PV. Sys BVBA. Leave a respond for PV. Sys BVBA. PV. Sys BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PV. Sys BVBA op de google maps. Adres en contacten PV. Sys BVBA
Location of PV. Sys BVBA on the google maps. Address and contacts of PV. Sys BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PV. Sys BVBA PV. Sys BVBA: Cap Renovation | HBC BVBA | Expo Gamma NV | Weimat sprl | daguet

Other related companies as PV. Sys BVBA: Cap Renovation | HBC BVBA | Expo Gamma NV | Weimat sprl | daguet

PV. Sys BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is PV. Sys BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08571228027. Het bedrijf PV. Sys BVBA bevindt zich op het adres: Bochtlaan 14 Bus 6,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PV. Sys BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PV. Sys BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PV. Sys BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PV. Sys BVBA, openstaande posities, locatie van PV. Sys BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PV. Sys BVBA is a company, that was registered 1991 in Genk region, Belgium. Full name of company is PV. Sys BVBA, company assigned to the tax number BE08571228027. The company PV. Sys BVBA is located at the address: Bochtlaan 14 Bus 6,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PV. Sys BVBA were not found.
The main activity of PV. Sys BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PV. Sys BVBA is not available. You also can look at reviews of PV. Sys BVBA, open positions, location of PV. Sys BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PV. Sys BVBA, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PV. Sys BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PV. Sys BVBA, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PV. Sys BVBA, employees, financial statistics.