Gouwy Systems

Contactgegevens Gouwy Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gouwy Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gouwy Systems

Regio (region): Hooglede, België

Adres (address): Beverenstraat 63,8830, België

Telefoon (phone): 051 24 06 04 051 24 06 04

Fax (fax): 051 24 06 04 051 24 06 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gouwy Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gouwy Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gouwy Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gouwy Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gouwy Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gouwy Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gouwy Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gouwy Systems
Products information Gouwy Systems

BTW identificatienummer (tax): BE01558654785
Ondernemingsnummer: 8803863525
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gouwy Systems zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gouwy Systems
(Get full report from official database of BE for Gouwy Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gouwy Systems
Addition kinds of activities for Gouwy Systems

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
08310203. Lac productie | Lac production
22840303. Borduurdraad | Embroidery thread
26559904. Wastebaskets, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Wastebaskets, fiber: made from purchased material
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees

Werken bij Gouwy Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gouwy Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gouwy Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gouwy Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van Gouwy Systems in sociale netwerken
Look for responds of Gouwy Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gouwy Systems. Laat een reactie achter voor Gouwy Systems. Gouwy Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gouwy Systems. Leave a respond for Gouwy Systems. Gouwy Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gouwy Systems op de google maps. Adres en contacten Gouwy Systems
Location of Gouwy Systems on the google maps. Address and contacts of Gouwy Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come Gouwy Systems Gouwy Systems: BRUALFA SA | Sambree E | Guido | TIVOLUX | Barkentine Armada Group N.V

Other related companies as Gouwy Systems: BRUALFA SA | Sambree E | Guido | TIVOLUX | Barkentine Armada Group N.V

Gouwy Systems is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Hooglede, België. De volledige naam van het bedrijf is Gouwy Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558654785. Het bedrijf Gouwy Systems bevindt zich op het adres: Beverenstraat 63,8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gouwy Systems zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gouwy Systems is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gouwy Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gouwy Systems, openstaande posities, locatie van Gouwy Systems op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gouwy Systems is a company, that was registered 2015 in Hooglede region, Belgium. Full name of company is Gouwy Systems, company assigned to the tax number BE01558654785. The company Gouwy Systems is located at the address: Beverenstraat 63,8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gouwy Systems were not found.
The main activity of Gouwy Systems is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gouwy Systems is not available. You also can look at reviews of Gouwy Systems, open positions, location of Gouwy Systems on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gouwy Systems, Hooglede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gouwy Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gouwy Systems, Hooglede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gouwy Systems, employees, financial statistics.