AC & T Computers Beveren

Particuliere bedrijvenWatervervoer • AC & T Computers Beveren
Private companiesWater Transportation • AC & T Computers Beveren

Contactgegevens AC & T Computers Beveren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC & T Computers Beveren: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC & T Computers Beveren

Regio (region): Beveren (Beveren-Waas), België

Adres (address): Albert Panisstraat 41,9120, België

Telefoon (phone): 03 296 71 27 03 296 71 27

Fax (fax): 03 296 71 28 03 296 71 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC & T Computers Beveren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC & T Computers Beveren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC & T Computers Beveren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC & T Computers Beveren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC & T Computers Beveren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC & T Computers Beveren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC & T Computers Beveren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC & T Computers Beveren
Products information AC & T Computers Beveren

BTW identificatienummer (tax): BE07473419189
Ondernemingsnummer: 2421630859
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AC & T Computers Beveren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC & T Computers Beveren
(Get full report from official database of BE for AC & T Computers Beveren)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC & T Computers Beveren
Addition kinds of activities for AC & T Computers Beveren

22990102. Batts en batting: afval van katoenmolen en gerelateerd materiaal | Batts and batting: cotton mill waste and related material
23350100. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
32720503. Lintels, beton | Lintels, concrete
35499902. Merkmachines, metaalbewerking | Marking machines, metalworking
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service

Werken bij AC & T Computers Beveren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC & T Computers Beveren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC & T Computers Beveren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC & T Computers Beveren. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van AC & T Computers Beveren in sociale netwerken
Look for responds of AC & T Computers Beveren in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC & T Computers Beveren. Laat een reactie achter voor AC & T Computers Beveren. AC & T Computers Beveren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC & T Computers Beveren. Leave a respond for AC & T Computers Beveren. AC & T Computers Beveren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC & T Computers Beveren op de google maps. Adres en contacten AC & T Computers Beveren
Location of AC & T Computers Beveren on the google maps. Address and contacts of AC & T Computers Beveren

Andere gerelateerde bedrijven als come AC & T Computers Beveren AC & T Computers Beveren: Immo St-James SPRL | Came Belgium SA | V.A.P.O. NV | Nippon Express Belgium N.V. | Bellino Cosmetics International bvba

Other related companies as AC & T Computers Beveren: Immo St-James SPRL | Came Belgium SA | V.A.P.O. NV | Nippon Express Belgium N.V. | Bellino Cosmetics International bvba

AC & T Computers Beveren is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Beveren (Beveren-Waas), België. De volledige naam van het bedrijf is AC & T Computers Beveren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473419189. Het bedrijf AC & T Computers Beveren bevindt zich op het adres: Albert Panisstraat 41,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AC & T Computers Beveren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC & T Computers Beveren is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC & T Computers Beveren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC & T Computers Beveren, openstaande posities, locatie van AC & T Computers Beveren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AC & T Computers Beveren is a company, that was registered 1994 in Beveren (Beveren-Waas) region, Belgium. Full name of company is AC & T Computers Beveren, company assigned to the tax number BE07473419189. The company AC & T Computers Beveren is located at the address: Albert Panisstraat 41,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AC & T Computers Beveren were not found.
The main activity of AC & T Computers Beveren is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AC & T Computers Beveren is not available. You also can look at reviews of AC & T Computers Beveren, open positions, location of AC & T Computers Beveren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC & T Computers Beveren, Beveren (Beveren-Waas): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC & T Computers Beveren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC & T Computers Beveren, Beveren (Beveren-Waas): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC & T Computers Beveren, employees, financial statistics.