Bellino Cosmetics International bvba

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Bellino Cosmetics International bvba
Private companiesWater Transportation • Bellino Cosmetics International bvba

Contactgegevens Bellino Cosmetics International bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bellino Cosmetics International bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bellino Cosmetics International bvba

Regio (region): Borchtlombeek, 1761 - BE, België

Adres (address): Kraanstraat 74, België

Telefoon (phone): 32 53 66 55 80 32 53 66 55 80

Fax (fax): 32 53 67 16 19 32 53 67 16 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bellino Cosmetics International bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bellino Cosmetics International bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bellino Cosmetics International bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bellino Cosmetics International bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bellino Cosmetics International bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bellino Cosmetics International bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bellino Cosmetics International bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bellino Cosmetics International bvba
Products information Bellino Cosmetics International bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07734893798
Ondernemingsnummer: 9143066406
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bellino Cosmetics International bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bellino Cosmetics International bvba
(Get full report from official database of BE for Bellino Cosmetics International bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bellino Cosmetics International bvba
Addition kinds of activities for Bellino Cosmetics International bvba

22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
23290100. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
30890102. Dozen, kunststoffen | Boxes, plastics
36290104. Mercurius boog gelijkrichters (elektrische apparaten) | Mercury arc rectifiers (electrical apparatus)
44990102. Marine landmeters | Marine surveyors
59619903. Boeken, postorder (behalve boekenclubs) | Books, mail order (except book clubs)
73190204. Winkelen nieuws, reclame en distributie service | Shopping news, advertising and distributing service
79910200. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs

Werken bij Bellino Cosmetics International bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bellino Cosmetics International bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bellino Cosmetics International bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bellino Cosmetics International bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van Bellino Cosmetics International bvba in sociale netwerken
Look for responds of Bellino Cosmetics International bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bellino Cosmetics International bvba. Laat een reactie achter voor Bellino Cosmetics International bvba. Bellino Cosmetics International bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bellino Cosmetics International bvba. Leave a respond for Bellino Cosmetics International bvba. Bellino Cosmetics International bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bellino Cosmetics International bvba op de google maps. Adres en contacten Bellino Cosmetics International bvba
Location of Bellino Cosmetics International bvba on the google maps. Address and contacts of Bellino Cosmetics International bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Bellino Cosmetics International bvba Bellino Cosmetics International bvba: De Cock H Matrijzen NV | Mink webdesign | Avis | Italvin SA | EuroPartners

Other related companies as Bellino Cosmetics International bvba: De Cock H Matrijzen NV | Mink webdesign | Avis | Italvin SA | EuroPartners

Bellino Cosmetics International bvba is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Borchtlombeek, 1761 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bellino Cosmetics International bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07734893798. Het bedrijf Bellino Cosmetics International bvba bevindt zich op het adres: Kraanstraat 74. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 397,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bellino Cosmetics International bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bellino Cosmetics International bvba is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bellino Cosmetics International bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bellino Cosmetics International bvba, openstaande posities, locatie van Bellino Cosmetics International bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bellino Cosmetics International bvba is a company, that was registered 2014 in Borchtlombeek, 1761 - BE region, Belgium. Full name of company is Bellino Cosmetics International bvba, company assigned to the tax number BE07734893798. The company Bellino Cosmetics International bvba is located at the address: Kraanstraat 74. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 397,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bellino Cosmetics International bvba were not found.
The main activity of Bellino Cosmetics International bvba is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bellino Cosmetics International bvba is not available. You also can look at reviews of Bellino Cosmetics International bvba, open positions, location of Bellino Cosmetics International bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bellino Cosmetics International bvba, Borchtlombeek, 1761 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bellino Cosmetics International bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bellino Cosmetics International bvba, Borchtlombeek, 1761 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bellino Cosmetics International bvba, employees, financial statistics.