A.A. DE WAELE D

Contactgegevens A.A. DE WAELE D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A. DE WAELE D: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A. DE WAELE D

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Martelaarslaan 132,9000, België

Telefoon (phone): 09 375 10 59; 0475 23 93 46 09 375 10 59; 0475 23 93 46

Fax (fax): 09 374 16 89 09 374 16 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A. DE WAELE D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A. DE WAELE D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A. DE WAELE D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A. DE WAELE D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A. DE WAELE D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A. DE WAELE D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A. DE WAELE D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A. DE WAELE D
Products information A.A. DE WAELE D

BTW identificatienummer (tax): BE03157989501
Ondernemingsnummer: 5313232421
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.A. DE WAELE D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A. DE WAELE D
(Get full report from official database of BE for A.A. DE WAELE D)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A. DE WAELE D
Addition kinds of activities for A.A. DE WAELE D

236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
35780301. Automatische teller machines (atm) | Automatic teller machines (atm)
37140209. Kracht transmissie apparatuur, motorvoertuig | Power transmission equipment, motor vehicle
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor
80690200. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital

Werken bij A.A. DE WAELE D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A. DE WAELE D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A. DE WAELE D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A. DE WAELE D. Looking for open vacancies in other companies

 • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

 • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

 • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

 • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

 • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

 • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • POETSHULP GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

 • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

  Type: Studentenjob

  We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

 • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: DEFISAT

  Type: Vaste Job

  DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

 • Integration Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

 • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

 • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Akkermans & Partners

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

Zoek naar antwoorden van A.A. DE WAELE D in sociale netwerken
Look for responds of A.A. DE WAELE D in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A. DE WAELE D. Laat een reactie achter voor A.A. DE WAELE D. A.A. DE WAELE D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A. DE WAELE D. Leave a respond for A.A. DE WAELE D. A.A. DE WAELE D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A. DE WAELE D op de google maps. Adres en contacten A.A. DE WAELE D
Location of A.A. DE WAELE D on the google maps. Address and contacts of A.A. DE WAELE D

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A. DE WAELE D A.A. DE WAELE D: De Kinder Hardware NV | B M S Travel BVBA | Beton de la Lomme S.A. | Riesselberg N.V. | Seghers Better Technology Solid+Air N.V.

Other related companies as A.A. DE WAELE D: De Kinder Hardware NV | B M S Travel BVBA | Beton de la Lomme S.A. | Riesselberg N.V. | Seghers Better Technology Solid+Air N.V.

A.A. DE WAELE D is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A. DE WAELE D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03157989501. Het bedrijf A.A. DE WAELE D bevindt zich op het adres: Martelaarslaan 132,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.A. DE WAELE D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A. DE WAELE D is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A. DE WAELE D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A. DE WAELE D, openstaande posities, locatie van A.A. DE WAELE D op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A. DE WAELE D is a company, that was registered 1985 in Gent region, Belgium. Full name of company is A.A. DE WAELE D, company assigned to the tax number BE03157989501. The company A.A. DE WAELE D is located at the address: Martelaarslaan 132,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.A. DE WAELE D were not found.
The main activity of A.A. DE WAELE D is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A. DE WAELE D is not available. You also can look at reviews of A.A. DE WAELE D, open positions, location of A.A. DE WAELE D on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A. DE WAELE D, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A. DE WAELE D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A. DE WAELE D, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A. DE WAELE D, employees, financial statistics.