Seghers Better Technology Solid+Air N.V.

Contactgegevens Seghers Better Technology Solid+Air N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seghers Better Technology Solid+Air N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seghers Better Technology Solid+Air N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hoofd 1, B-2830 Willebroek, België

Telefoon (phone): (03) 8807700 (03) 8807700

Fax (fax): (03) 8807799 (03) 8807799

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seghers Better Technology Solid+Air N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seghers Better Technology Solid+Air N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seghers Better Technology Solid+Air N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seghers Better Technology Solid+Air N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seghers Better Technology Solid+Air N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seghers Better Technology Solid+Air N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seghers Better Technology Solid+Air N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seghers Better Technology Solid+Air N.V.
Products information Seghers Better Technology Solid+Air N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07519836425
Ondernemingsnummer: 9570709228
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Seghers Better Technology Solid+Air N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seghers Better Technology Solid+Air N.V.
(Get full report from official database of BE for Seghers Better Technology Solid+Air N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seghers Better Technology Solid+Air N.V.
Addition kinds of activities for Seghers Better Technology Solid+Air N.V.

599910. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
28510106. Verf, waterdicht | Paints, waterproof
31110402. Riemleer | Belting leather
34420100. Venster- en deurkaders | Window and door frames
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
36749905. Modules, vaste toestand | Modules, solid state
38229902. Controles, combinatielimiet en ventilator | Controls, combination limit and fan
39659903. Haken, gehaakt | Hooks, crochet
58130102. Biertuin (drinkplaatsen) | Beer garden (drinking places)
95320103. Landelijke planning en ontwikkeling agentschap, overheid | Rural planning and development agency, government

Werken bij Seghers Better Technology Solid+Air N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seghers Better Technology Solid+Air N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seghers Better Technology Solid+Air N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seghers Better Technology Solid+Air N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Seghers Better Technology Solid+Air N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Seghers Better Technology Solid+Air N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seghers Better Technology Solid+Air N.V.. Laat een reactie achter voor Seghers Better Technology Solid+Air N.V.. Seghers Better Technology Solid+Air N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seghers Better Technology Solid+Air N.V.. Leave a respond for Seghers Better Technology Solid+Air N.V.. Seghers Better Technology Solid+Air N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seghers Better Technology Solid+Air N.V. op de google maps. Adres en contacten Seghers Better Technology Solid+Air N.V.
Location of Seghers Better Technology Solid+Air N.V. on the google maps. Address and contacts of Seghers Better Technology Solid+Air N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Seghers Better Technology Solid+Air N.V. Seghers Better Technology Solid+Air N.V.: E.G.M.A. SPRL | Gallinero H V | Donaldson | All Dream Holidays | Pardaen & Co N.V.

Other related companies as Seghers Better Technology Solid+Air N.V.: E.G.M.A. SPRL | Gallinero H V | Donaldson | All Dream Holidays | Pardaen & Co N.V.

Seghers Better Technology Solid+Air N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Seghers Better Technology Solid+Air N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07519836425. Het bedrijf Seghers Better Technology Solid+Air N.V. bevindt zich op het adres: Hoofd 1, B-2830 Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 165,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Seghers Better Technology Solid+Air N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seghers Better Technology Solid+Air N.V. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seghers Better Technology Solid+Air N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seghers Better Technology Solid+Air N.V., openstaande posities, locatie van Seghers Better Technology Solid+Air N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Seghers Better Technology Solid+Air N.V. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Seghers Better Technology Solid+Air N.V., company assigned to the tax number BE07519836425. The company Seghers Better Technology Solid+Air N.V. is located at the address: Hoofd 1, B-2830 Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 165,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Seghers Better Technology Solid+Air N.V. were not found.
The main activity of Seghers Better Technology Solid+Air N.V. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Seghers Better Technology Solid+Air N.V. is not available. You also can look at reviews of Seghers Better Technology Solid+Air N.V., open positions, location of Seghers Better Technology Solid+Air N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seghers Better Technology Solid+Air N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seghers Better Technology Solid+Air N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seghers Better Technology Solid+Air N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seghers Better Technology Solid+Air N.V., employees, financial statistics.