VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING
Private companiesJustice, Public Order and Safety • VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING

Contactgegevens VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Condédreef 103,8500, België

Telefoon (phone): 056 25 67 55 056 25 67 55

Fax (fax): 056 25 91 18 056 25 91 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING
Products information VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE02790771484
Ondernemingsnummer: 7388275146
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING
(Get full report from official database of BE for VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING
Addition kinds of activities for VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING

5072. Hardware | Hardware
34999905. Barricades, metaal | Barricades, metal
35850103. Room koelers, draagbaar | Room coolers, portable
50740204. convectoren | Convectors
51491101. Meel | Flour

Werken bij VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING. Laat een reactie achter voor VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING. VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING. Leave a respond for VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING. VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING op de google maps. Adres en contacten VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING
Location of VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING on the google maps. Address and contacts of VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING: Dedeene Ignace | RED-LINE BELGIUM SPRL | LABORATOIRE MEDICAL DES FRANCAIS | WILFART SERGE SPRL | Robert Cottrell

Other related companies as VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING: Dedeene Ignace | RED-LINE BELGIUM SPRL | LABORATOIRE MEDICAL DES FRANCAIS | WILFART SERGE SPRL | Robert Cottrell

VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02790771484. Het bedrijf VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING bevindt zich op het adres: Condédreef 103,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING, openstaande posities, locatie van VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING is a company, that was registered 2000 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING, company assigned to the tax number BE02790771484. The company VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING is located at the address: Condédreef 103,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING were not found.
The main activity of VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING is not available. You also can look at reviews of VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING, open positions, location of VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VTS-VIRTUAL TRADING SERVICES & CONSULTING, employees, financial statistics.