LEROU IJZERWAREN NV

Contactgegevens LEROU IJZERWAREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEROU IJZERWAREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEROU IJZERWAREN NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Monnikenwerve 131,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 74 42 050 31 74 42

Fax (fax): 050 31 33 84; 050 31 01 60 050 31 33 84; 050 31 01 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEROU IJZERWAREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEROU IJZERWAREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEROU IJZERWAREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEROU IJZERWAREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEROU IJZERWAREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEROU IJZERWAREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEROU IJZERWAREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEROU IJZERWAREN NV
Products information LEROU IJZERWAREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04904266357
Ondernemingsnummer: 9702819824
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LEROU IJZERWAREN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEROU IJZERWAREN NV
(Get full report from official database of BE for LEROU IJZERWAREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEROU IJZERWAREN NV
Addition kinds of activities for LEROU IJZERWAREN NV

327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
481399. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
615999. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec
22110507. Gabardine, katoen | Gabardine, cotton
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
65149900. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
72180201. Schoonmaakruimte in de kamer | Clean room apparel supply

Werken bij LEROU IJZERWAREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEROU IJZERWAREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEROU IJZERWAREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEROU IJZERWAREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Lijn operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van LEROU IJZERWAREN NV in sociale netwerken
Look for responds of LEROU IJZERWAREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEROU IJZERWAREN NV. Laat een reactie achter voor LEROU IJZERWAREN NV. LEROU IJZERWAREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEROU IJZERWAREN NV. Leave a respond for LEROU IJZERWAREN NV. LEROU IJZERWAREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEROU IJZERWAREN NV op de google maps. Adres en contacten LEROU IJZERWAREN NV
Location of LEROU IJZERWAREN NV on the google maps. Address and contacts of LEROU IJZERWAREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LEROU IJZERWAREN NV LEROU IJZERWAREN NV: Metavox BVBA | Van Campenhout R BVBA | H Heyman-De Schepper NV | Belgorient-Cocoon's SA | SOLUTECH

Other related companies as LEROU IJZERWAREN NV: Metavox BVBA | Van Campenhout R BVBA | H Heyman-De Schepper NV | Belgorient-Cocoon's SA | SOLUTECH

LEROU IJZERWAREN NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is LEROU IJZERWAREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04904266357. Het bedrijf LEROU IJZERWAREN NV bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 131,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LEROU IJZERWAREN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEROU IJZERWAREN NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEROU IJZERWAREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEROU IJZERWAREN NV, openstaande posities, locatie van LEROU IJZERWAREN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEROU IJZERWAREN NV is a company, that was registered 1990 in Brugge region, Belgium. Full name of company is LEROU IJZERWAREN NV, company assigned to the tax number BE04904266357. The company LEROU IJZERWAREN NV is located at the address: Monnikenwerve 131,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LEROU IJZERWAREN NV were not found.
The main activity of LEROU IJZERWAREN NV is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEROU IJZERWAREN NV is not available. You also can look at reviews of LEROU IJZERWAREN NV, open positions, location of LEROU IJZERWAREN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEROU IJZERWAREN NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEROU IJZERWAREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEROU IJZERWAREN NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEROU IJZERWAREN NV, employees, financial statistics.