Van Campenhout R BVBA

Contactgegevens Van Campenhout R BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Campenhout R BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Campenhout R BVBA

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): J. Vander Vekenstraat 73,1780, België

Telefoon (phone): 02 460 79 42 02 460 79 42

Fax (fax): 02 460 76 05 02 460 76 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Campenhout R BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Campenhout R BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Campenhout R BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Campenhout R BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Campenhout R BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Campenhout R BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Campenhout R BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Campenhout R BVBA
Products information Van Campenhout R BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06474487304
Ondernemingsnummer: 6787322998
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 774,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Campenhout R BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Campenhout R BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Campenhout R BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Campenhout R BVBA
Addition kinds of activities for Van Campenhout R BVBA

228100. Garen spin mills | Yarn spinning mills
20150500. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
23710200. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment
50880105. Schepen | Ships

Werken bij Van Campenhout R BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Campenhout R BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Campenhout R BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Campenhout R BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Van Campenhout R BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Campenhout R BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Campenhout R BVBA. Laat een reactie achter voor Van Campenhout R BVBA. Van Campenhout R BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Campenhout R BVBA. Leave a respond for Van Campenhout R BVBA. Van Campenhout R BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Campenhout R BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Campenhout R BVBA
Location of Van Campenhout R BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Campenhout R BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Campenhout R BVBA Van Campenhout R BVBA: Kebro NV | Ariane | Fimecon | Beckers Bocholt N.V. | Pogany S.A

Other related companies as Van Campenhout R BVBA: Kebro NV | Ariane | Fimecon | Beckers Bocholt N.V. | Pogany S.A

Van Campenhout R BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Campenhout R BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06474487304. Het bedrijf Van Campenhout R BVBA bevindt zich op het adres: J. Vander Vekenstraat 73,1780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 774,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Campenhout R BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Campenhout R BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Campenhout R BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Campenhout R BVBA, openstaande posities, locatie van Van Campenhout R BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Campenhout R BVBA is a company, that was registered 2007 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is Van Campenhout R BVBA, company assigned to the tax number BE06474487304. The company Van Campenhout R BVBA is located at the address: J. Vander Vekenstraat 73,1780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 774,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Campenhout R BVBA were not found.
The main activity of Van Campenhout R BVBA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Campenhout R BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Campenhout R BVBA, open positions, location of Van Campenhout R BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Campenhout R BVBA, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Campenhout R BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Campenhout R BVBA, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Campenhout R BVBA, employees, financial statistics.