Kebro NV

Contactgegevens Kebro NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kebro NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kebro NV

Regio (region): Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode), België

Adres (address): Neerhovenstraat 31 Bus 2,3670, België

Telefoon (phone): 089 81 02 60 089 81 02 60

Fax (fax): 089 81 27 50 089 81 27 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kebro NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kebro NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kebro NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kebro NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kebro NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kebro NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kebro NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kebro NV
Products information Kebro NV

BTW identificatienummer (tax): BE02860809326
Ondernemingsnummer: 6938659667
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Kebro NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kebro NV
(Get full report from official database of BE for Kebro NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kebro NV
Addition kinds of activities for Kebro NV

7374. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
25999904. Scheepsmeubilair | Ship furniture
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
34699901. Asbakken, gestempeld metaal | Ash trays, stamped metal
36610202. Telegraaf kantoor schakelapparatuur | Telegraph office switching equipment
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ
52119909. Dakmateriaal | Roofing material
73729907. Utility computer software | Utility computer software

Werken bij Kebro NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kebro NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kebro NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kebro NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

 • Ervaren steenkapper (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

 • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

 • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

  Regio: MOORSELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

 • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

 • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Poppr

  Type: Vaste Job

  360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

 • Projectleider bouw (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

Zoek naar antwoorden van Kebro NV in sociale netwerken
Look for responds of Kebro NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kebro NV. Laat een reactie achter voor Kebro NV. Kebro NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kebro NV. Leave a respond for Kebro NV. Kebro NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kebro NV op de google maps. Adres en contacten Kebro NV
Location of Kebro NV on the google maps. Address and contacts of Kebro NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kebro NV Kebro NV: Loca-System SPRL | EVENTUAL | maggic solutions | GANDA BOX NV | MARIO RAIMONDI

Other related companies as Kebro NV: Loca-System SPRL | EVENTUAL | maggic solutions | GANDA BOX NV | MARIO RAIMONDI

Kebro NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode), België. De volledige naam van het bedrijf is Kebro NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02860809326. Het bedrijf Kebro NV bevindt zich op het adres: Neerhovenstraat 31 Bus 2,3670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Kebro NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kebro NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kebro NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kebro NV, openstaande posities, locatie van Kebro NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kebro NV is a company, that was registered 1989 in Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode) region, Belgium. Full name of company is Kebro NV, company assigned to the tax number BE02860809326. The company Kebro NV is located at the address: Neerhovenstraat 31 Bus 2,3670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Kebro NV were not found.
The main activity of Kebro NV is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kebro NV is not available. You also can look at reviews of Kebro NV, open positions, location of Kebro NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kebro NV, Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kebro NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kebro NV, Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kebro NV, employees, financial statistics.