EYCKERMAN GODEVAART BVBA

Contactgegevens EYCKERMAN GODEVAART BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EYCKERMAN GODEVAART BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EYCKERMAN GODEVAART BVBA

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Veldstraat 2A,2930, België

Telefoon (phone): 03 651 83 40 03 651 83 40

Fax (fax): 03 652 15 30 03 652 15 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EYCKERMAN GODEVAART BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EYCKERMAN GODEVAART BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EYCKERMAN GODEVAART BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EYCKERMAN GODEVAART BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EYCKERMAN GODEVAART BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EYCKERMAN GODEVAART BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EYCKERMAN GODEVAART BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EYCKERMAN GODEVAART BVBA
Products information EYCKERMAN GODEVAART BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05812835693
Ondernemingsnummer: 4999572753
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EYCKERMAN GODEVAART BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EYCKERMAN GODEVAART BVBA
(Get full report from official database of BE for EYCKERMAN GODEVAART BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EYCKERMAN GODEVAART BVBA
Addition kinds of activities for EYCKERMAN GODEVAART BVBA

091299. Finfish, nec | Finfish, nec
17999930. Steeple jacks | Steeple jacks
25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
73490204. Vloerverwarming | Floor waxing

Werken bij EYCKERMAN GODEVAART BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EYCKERMAN GODEVAART BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EYCKERMAN GODEVAART BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EYCKERMAN GODEVAART BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van EYCKERMAN GODEVAART BVBA in sociale netwerken
Look for responds of EYCKERMAN GODEVAART BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EYCKERMAN GODEVAART BVBA. Laat een reactie achter voor EYCKERMAN GODEVAART BVBA. EYCKERMAN GODEVAART BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EYCKERMAN GODEVAART BVBA. Leave a respond for EYCKERMAN GODEVAART BVBA. EYCKERMAN GODEVAART BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EYCKERMAN GODEVAART BVBA op de google maps. Adres en contacten EYCKERMAN GODEVAART BVBA
Location of EYCKERMAN GODEVAART BVBA on the google maps. Address and contacts of EYCKERMAN GODEVAART BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come EYCKERMAN GODEVAART BVBA EYCKERMAN GODEVAART BVBA: Roebben F | Birdy Airlines NV | Electro-Bobinage F Savelkoul | Arboklim BVBA | Wave

Other related companies as EYCKERMAN GODEVAART BVBA: Roebben F | Birdy Airlines NV | Electro-Bobinage F Savelkoul | Arboklim BVBA | Wave

EYCKERMAN GODEVAART BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is EYCKERMAN GODEVAART BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05812835693. Het bedrijf EYCKERMAN GODEVAART BVBA bevindt zich op het adres: Veldstraat 2A,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EYCKERMAN GODEVAART BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EYCKERMAN GODEVAART BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EYCKERMAN GODEVAART BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EYCKERMAN GODEVAART BVBA, openstaande posities, locatie van EYCKERMAN GODEVAART BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EYCKERMAN GODEVAART BVBA is a company, that was registered 1987 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is EYCKERMAN GODEVAART BVBA, company assigned to the tax number BE05812835693. The company EYCKERMAN GODEVAART BVBA is located at the address: Veldstraat 2A,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EYCKERMAN GODEVAART BVBA were not found.
The main activity of EYCKERMAN GODEVAART BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EYCKERMAN GODEVAART BVBA is not available. You also can look at reviews of EYCKERMAN GODEVAART BVBA, open positions, location of EYCKERMAN GODEVAART BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EYCKERMAN GODEVAART BVBA, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EYCKERMAN GODEVAART BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EYCKERMAN GODEVAART BVBA, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EYCKERMAN GODEVAART BVBA, employees, financial statistics.